PUZZLE
Bulvár hírek
#Harry herceg
#Meghan Markle
#eljegyzés
#eljegyzési gyűrű
#fotózás
#Anglia
Kíváncsi Harry herceg és Meghan Markle eljegyzési fotóira?
Nem kellett sokat várni a fotósorozatra, a pár Diana kedvenc kertjében pózolt a fotósoknak. Harry herceg és kedvese úszik a boldogságban.

Pár órával a palota bejelentése után Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle a néhai Diana hercegné kedvenc kertjében, a Kensington-palotában álltak modellt a sajtónak.

A pár fülig érő mosollyal a száján érkezett meg a rájuk váró fotósok elé, leleplezve ezzel a három gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűt, melynek nagyobbik ékkövét Harry herceg Botswanában vette, a két kisebbet pedig édesanyja egyik ékszeréből tetette át kedvese gyűrűjébe.

Harry az egyik fotóriporter kérdésére örömmel árulta el, hogy már attól a pillanattól tudta, hogy Meghan az igazi, amikor meglátta, de a lánykérés napjáról annál többet nem árult el, minthogy romantikus volt. A trónörökös azt azonban megígérte, hogy ez sem marad örökké titok.

A pár 2018 tavaszán házasodik majd össze, a várakozások szerint még márciusban, hogy a harmadik gyermekével várandós Katalin hercegné ott lehessen a menyegzőn.


-Friss Média-

Forrás: hirado.hu