AKTUÁLIS
#Kisvárda
#tábor
#zongora
Kisvárdán rendezik a ZeneVarázslat Művészeti Tábort
Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

A táborban Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész szakmai koordinálásával, mintegy negyven zenei pályára készülő fiatal zongorista vehet részt a mesterkurzusok és koncertek mellett drámapedagógiai-, táncművészeti- és képzőművészeti foglalkozásokon - közölték a szervezők.

A zongora mesterkurzust Várnagy Andrea és Eckhardt Gábor Liszt Ferenc-díjas zongoraművészek tartják. Az idei tábor egyik különlegessége, hogy az inspirációs gyakorlatok alapjául a tavasszal megjelent ZeneVarázslat - Lélekhíd című CD hanganyaga szolgál, amelyet Várnagy Andrea lányaival, Farkas Lilivel és Farkas Laurával készített.

"A koncepciónk lényege, hogy a tehetséggondozás és a napi zongora gyakorlás mellett, összművészettel erősítsük az önkifejezési képességet és segítsük a fiatalokat, hogy fejleszthessék többek között a színpadi jelenlétüket" - idézi a közlemény Várnagy Andrea, a program főszervezője, a ZeneVarázslat Mozgalom alapítója szavait.

- MTI -