AKTUÁLIS
#Nyíregyháza
#fitnesz
#bajnokság
Kisvárdai lányok a siker küszöbén – videó és fotók egy különleges világról
Melyik hölgy ne álmodna arról, hogy a színpadon állva ragyogjon, és pár percig minden szempár őt nézze. De, hogy a mosoly mögött milyen kemény munka, esetenként ájulásig vitt önsanyargatás van, azt már kevesen tudják. Ennek ellenére négy kisvárdai lány elhatározta, hogy ebben a különleges, lemondásokkal teli világban tesznek egy próbát. Stábunk fitnesz bajnokságon járt Nyíregyházán.

Úgy érezték, hogy csapatban, egymást erősítve sikeresebben és hatékonyabban tudnak majd felkészülni versenyeikre. Mindegyik hölgy több éves edzésmúlttal rendelkezik, otthonosan mozognak a fitnesz világában, de kellett melléjük egy mentor, egy rutinos versenyző, aki tanácsokkal és instrukciókkal látja el a lányokat.

Ő Szandi, teljes nevén Nagy Alexandra, aki, ha kell tyúkanyóként babusgatva, olykor kőkeményen meghajtva a lányokat, a maximumot hozza ki belőlük. A budapesti Testnevelési Egyetemen harmadéves lány ismert egyéniség a fitnesz világában, hiszen 16 éves korától versenyzik komoly eredményeket felmutatva. Szandit láthattuk már több reklámfilmben, és egy táplálékkiegészítő gyártó cég arcaként is.

Szandi csapatának tagjai, dr. Jánvári Anita jogász, Sándor Laura a kisvárdai Bessenyei György iskola 17 éves diákja, valamint a komorói György Erika anyuka, akinek már van egy 18 éves leánya. Erika a szombati kvalifikációs versenyen Fitt anyuka mezőnyben indult.

Igen, ez nagy kihívás, hiszen annak a pár perc csillogásnak nagyon nagy ára van. Kőkemény edzésekkel, verejtékcseppekkel, önfeláldozásokkal, hónapok, évek munkájával van kikövezve a sikerhez vezető út – vallják a lányok.

Ebben az évben a csapatnak két versenyzői idény is van, amelynek a tavaszi első állomása tegnap volt Nyíregyházán a IV. BLADE SPORT KUPA WBPF Magyar Bajnokság EB Kvalifikációs verseny. Erikának ez volt élete első megmérettetése a Sandy Team versenyzőjeként.

Erika nem kis meglepetésre a fitt anyuka kategóriában hatodikként végzett, ami kiváló eredménynek tekinthető, hiszen versenyszerűen február óta űzi ezt a nem mindennapi sportot.

A csapat másik két tagja, Anita és Laura az őszi idényre készülnek gőzerővel, ahol több versenyen is, bikini fitnesz kategóriában fogják megvillantani szép sportos idomaikat. És, hogy a team mentorát se hagyjuk ki, a lányoknak őt is sikerült újra „megfertőzniük” a versenyszelemmel, ugyanis Szandi is indul majd a szezonban, méghozzá a wellness-fitnesz kategóriában.