PUZZLE
Bulvár hírek
#Középsuli
#sorozat
#szereplő
#kisvárda
#Kata
Kisvárdai lány a népszerű Középsuli sorozat új szereplője - Ismerjék meg jobban Katát!
Új szereplője van a Középsuli sorozatnak, melynek március 17-én jelent meg a 100. része, s ezzel egy időben lett meg csatornájukon a 300.000 felirakozó is.

Április 30-án leszek 17 éves. Úgy érzem, olyan lány vagyok, mint bármelyik az én korosztályomban. Nagyon szeretek sétálni, vonz a természet. Szeretem a napsütést, a jó meleg időt, a tenger vagy a strand vizét. Anyukám mindig azt mondta/mondja, hogy olyan talpraesett vagyok, hogy ”ha New York-ban kidobnának, onnan is hazatalálnék”. Ezt higgyem is el, mert meg tudom csinálni!! Talán emiatt is lehet az, hogy az álmaim közé tartozik, hogy eljussak New York-ba. A Central Parkban szeretnék sétálni! Így is nevelt mindig, önállóságra pozitív szemlélettel. A legfontosabb mégis -azt szokta mondani-, hogy mindenért Istennek legyünk hálásak! Egyedül nevel már több mint 7 éve engem, és a 11 éves húgomat. Biztosan állíthatom, hogy nincs nála fantasztikusabb Anyuka! Egyébként főzőcskézni és sütit sütni is szeretek, és tudok is. Kedvenc ételeim közé tartoznak a krémlevesek, inkább a zöldségek, mint a hús, valamint imádom a tiramisut- mutatkozott be nekünk Kata.

Hogyan kerültél be a Középsuliba?

Korábban is néztem a sorozatot, és titokban vágytam arra, hogy benne lehessek majd én is. Aztán egyszer csak belecseppentem.

Milyen szerepet kaptál?

Szerepem szerint egy okos, és kissé csendes lányt alakítok, aki szeretne mindenkivel jó viszonyban lenni.

Hogy érzed magad a szerepedben? Tudsz vele azonosulni?

Szeretem ezt a karaktert, ám én nem vagyok kitűnő tanuló, de azt gondolom, nem is mindig attól függnek az élet nagy dolgai!

Milyen volt a forgatás? Hamar befogadtak a többiek? Kivel lettél jóban?

A forgatáson jól éreztem magam, és próbálok mindenkit megismerni, de ez egy hosszabb folyamat még. Makival és Ildivel hamar közös hangot találtunk. Persze ez egy új dolog az életemben, ez is egy feladat, amit igyekszem a legjobban megoldani.

Mi volt a kedvenc pillanatod az első forgatási napon?

Érdekes dolgot árulok el: amikor a tanteremben vettünk fel jelenetet, Lorita (a kishúgom, mert anyáék ekísértek) ott állt az ajtóban, és a jelenet végén odasúgta nekem, hogy "Ügyes vagy, Kata!" Neki is nagyon tetszik a Középsuli, benne minden szereplővel. Mégis kedvenc pillanatom talán a rózsás jelenet volt!

Mi volt a legnagyobb nehézség számodra?

Az osztályba való beilleszkedés - ami nekem egyébként könnyebben szokott menni.

Mit vársz a sorozatban való szerepléstől?

Mivel kommunkáció szakon szeretnék később érvényesülni, így ezzel a szerepléssel is sokat tanulhatok, és ez nekem most nagy ajándék!

Udvarolt neked több fiú is az első részben. Tetszik valamelyik srác a való életben?

Persze, nagyon aranyosak és helyesek, de ettől többre nem gondolok még.

Te Kisvárdáról érkeztél. Hogyan oldod meg az utazást?

Szerencsésnek érzem magam, mert a stáb egyik tagja is kisvárdai érintettségű, aki szintén utazik, így tulajdonképpen némi túlzással, de egy udvarias és intelligens saját sofőröm van. Ha ez nem jön össze, akkor pedig vonattal utazom.

Mit szóltak az ismerősök, család, barátok, osztálytársak ahhoz, hogy szerepelsz a sorozatban?

A szomszédok, ismerősök nagyon kedvesek voltak, és örömmel biztatnak tovább. Anya, nagyon elfogult, és azt mondja, büszke rám! De Ő mindig büszke, és mindig szeret, akkor is, ha nem szerepelek, akkor is, ha csak hétköznap megyek a suliba. Akármi is történhet, Ő mindig mellettem áll, és ez nekem a legtöbb és a legjobb, ami csak történhet velem az életem során! A barátaim azt mondták, ők velem örülnek, viszont nekik megmaradok ugyanaz a Kata aki voltam, és vagyok.


A végén még egy titkot elárulok nektek!!

Anyukám kislánykoromtól fogva azt mondja nekem és a tesómnak is, hogy: Légy kedves és bátor! Mosolyogj! Mert a világot nem olyannak kell látni amilyen, hanem amilyen lehetne! Így én azt mondom, hogy az életünket mi magunk alakítjuk olyannak, amilyennek csak szeretnénk! Rajtunk áll!


Nézzenek bele a 100. részbe Önök is!