SPORT
Labdarúgás
#Labdarúgás
#Kisvárda Master Good
#Mezőkövesd Zsóry
Kisvárda - Mezőkövesd - gólzápor az első félidőben
A norvégiai kupavereség (0-3) után a magyar NB I-ben javíthat a Kisvárda a Mezőkövesd ellen. Apró bibi, hogy legutóbbi hazai bajnokin pont a mostani ellenfél nyert. Az első félidő azonban rendben van.

Fél 4-kor kezdődött a Kisvárda FC–Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzés a várkerti stadionban.

Valahogy úgy kezdett a Várda, ahogy majd a Molde (0-3 idegenben) elleni visszavágón kell. Ilievski egyedül lépett ki, lövése még kipattan Tordai kapusról, hogy Camaj megszelídítse a pattogó labdát, majd egy testcsel után bepasszolja azt a kapuba. Ezek után éledezett a Mezőkövesd, talán még mezőnyfölényt is tudhatott magáénak. A 32. percben előbb Cseri veszélyeztetett, Hindrich remekül védett, majd Vajda bombáját szemmel kísérte az oldalhálóba.

A 35. percben úgy tűnt, eldőlt a mérkőzés. Ilievski fejjel remekül ugratta ki Camajt, de a tiszta helyzetet visszafújta a bíró. Volt rá oka, a macedón csatár ugyanis véres fejjel terült el a földön. A Mezőkövesd osztrák védője kíméletlenül fejbe rúgta. Komolyan, karatéban pontot adnak az ilyesmire. A bíró, hiszen fociról van szó, beérte egy piros lappal.

Ráadául a szabadrúgásból azonnal büntettek a hazaiak, Leoni középerős lövését Tordai kapus vaskesztyűvel akarta megfogni, ez ugye szinte lehetetlen, így Melnyknek még nagyobb üres kapuja volt, mind félórával korábban Camajnak.

Mindenki azt hitte, hogy ezzel letudva a mai meccs, készülni lehet a nemzetközi kupára, hogy oda is maradjon néhány gól. Mindössze a vendégek látták ezt másképpen. 10 emberrel is vezettek egy remek támadást a jobb szélen, az okos beadás után Vajda rúghatott kapura, Hindrich kapus repült, de a laszti Leoni combjáról az ellenkező sarokba pattant. Ilyen öngólt utoljára sulimeccsen láttunk, de az NB I-ben is megadják.

- FrissMédia -