KÉK FÉNY
Kirámolta az épülő kisvárdai vasútállomást
A Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi április 26-án virradóra az épülőfélben lévő kisvárdai vasútállomáson az egyik lezárt szerszámos ládából egymillió forint értékben szerszámgépeket tulajdonított el és elvitt egy gázpalackot is. A lopott gázpalackot egy Nyíregyháza felől Záhony irányába tartó személyvonatra felszállva vitte el, míg a többi értéktárgyért később robogóval tért vissza a helyszínre.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képen látható, eddig ismeretlen személyazonosságú férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (4600 Kisvárda, Somogyi Rezső utca 5-7.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelenség megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú zöldszámán is tehető bejelentés.

- FrissMédia -

Nyitó fotónk illusztráció.