PUZZLE
Bulvár hírek
#Miss Moszkva
#Malajzia
#király
Királyné lett Malajziában Moszkva szépe
​Pompás esküvőt rendeztek, de alkohol nélkül Moszkvában, ahol a 25 éves Okszana Vojvodina mondta ki a boldogító igent a 49 éves V. Mohamednek, Malajzia királyának.

Iszlám szokás szerint az egykori szépségkirálynő áttért Mohamed próféta hitére. Ezért is nem volt alkohol az esküvőn Moszkvában.

Miss Moszkva 2015-ben lett Okszana Vojvodina. V. Mohamed 2016-ban követte a trónon apját Malajziában. Az ázsiai államban a régi uralkodók megőrizték hatalmuk és vagyonuk egy részét, miközben Malajzia alkotmányos demokrácia, ahol az iszlám törvényei fontos szerepet játszanak az ország életében. Az nem derült ki, hogy az ifjú pár hol és miképp ismerkedett meg egymással. Valószínűleg akkor találkozhattak amikor Miss Moszkva modellkedett Ázsiában. Kínában és Malajziában mutatta meg bájait a most 25 éves orosz lány.


A királyné szerepe meglehetősen formális Malajziában. Mindenekelőtt sok fiúgyermeket várnak el tőle. Persze a színfalak mögött sok minden történhet amiről a külvilág mit sem tud. A hagyományos iszlám szokások eléggé korlátozzák a nők jogait. Kérdés, hogy miképp szokja ezt meg Miss Moszkva, aki egy nála 24 évvel idősebb férfihoz ment férjhez, hogy királyné lehessen Malajziában.