PUZZLE
Bulvár hírek
Kihívás teljesítve: ez a nő 100 napig viselte ugyanazt a ruhát
Rájött, hogy minden alkalomra van ruhája, így idén megfogadta, nem vásárol ruhát.

Az 52 éves Sarah Robbins-Cole kemény fába vágta a fejszéjét, hiszen az elmúlt száz napban kivétel nélkül kedvenc térdig érő fekete ruháját viselte, persze különböző kombinációkban, de ez semmit sem von le sem a teljesítményből, sem az elszántságából -írja cikkében a Mirror.

A merinói gyapjú Rowena ruha bírta a gyűrődést, annak ellenére, hogy a szokásostól eltérő mennyiségű mosással és szárítással komoly tesztet állt ki.

A bostoni nő szeptember végén csatlakozott a 100 napos kihíváshoz, mely szerint hanyagolja a divatot, hogy ezzel is hozzájáruljon bolygónk védelméhez.

Az, hogy 100 napig egyhuzamban ugyanazt a ruhát viseltem, semmit sem vont el az életemből, és rájöttem, hogy az én koromban már minden alkalomra van ruhám. Ha pedig bálba készülnék, van egy 1992-ből, amit leporolhatok.

A különféle kiegészítőkkel feldobott fekete ruha, mely egy nap sem volt ugyanolyan, a sikeren felbuzdulva tovább folytathatja kalandját Sarah-val, aki eldöntötte, hogy 2022. január 1-ig nem vesz egy kiegészítőt vagy ruhadarabot sem.



Forrás: hirado.hu

-FrissMédia-