KÉK FÉNY
#Nagykálló
#halálos baleset
#frontális ütközés
Kettőre emelkedett a keddi, nagykállói baleset áldozatainak száma
​Mint írtuk, két autó ütközött össze kedden 22 óra 11 perc körül a 4911-es számú út 8-as kilométerszelvényében, Nyíregyháza és az M3-as autópálya nagykállói felhajtója közötti útszakaszon. A frontális ütközést követően az egyik kocsi kigyulladt.

A Toyota Nyíregyháza irányából közlekedett Nagykálló felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények közt áttért a szemben lévő forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy Škodával. Az ütközés erejétől a két gépkocsi teljesen összeroncsolódott, a Toyota becsapódott az út melletti lejtőbe és kigyulladt. Vezetője, egy koreai vendégmunkás, aki a nagykállói paplangyárban dolgozott és baráti látogatáson volt Nyíregyházán, szörnyethalt.

Megírtuk helyszíni tudósításunkban, hogy a vétlen gépjárműben hárman utaztak, őket életveszélyes sérülésekkel szállították be a nyíregyházi kórházba, majd életmentő műtéteket hajtottak végre rajtuk. Tegnap este kaptuk a hírt, hogy a a kórházban, a gondos orvosi ellátás ellenére a Škodában utazó egyik sérült is elhunyt. Így a balesetnek eddig két halálos áldozata van.