SPORT
Labdarúgás
#Labdarúgás
Kétgólos Kisvárda győzelem Kassán
Lukács valamit Délczeg góljával győzött a Várda.

FC Lokomotíva Košice – Kisvárda 0-2 (0-1)

Kassa. 200 néző

Gólszerző: Lukács Raymond 0-1 (21.perc), Délczeg Gergely 0-2 (72.perc)

Kiállítva: Toma György (51.perc)

Kisvárda Master Good:

Kezdő: Molnár F. Tamás, Hei Viktor., Zanko Hryhoryj, Izing Martin, Papucsek Barnabás, Fodor Ákos, Lucas, Oláh Gergő, Heffler Norbert, Gosztonyi András, Lukács Raymond

Csere: Zöldesi Illés, Bogdan Melnyik, Vezsdel Ivan, Horváth Zoltán, Vári Barnabás, Vermes Krisztián, Toma György, Délczeg Gergely Edző: Kondás Elemér


Szombat délután játszotta második felkészülési mérkőzését a Kisvárda Master Good labdarúgócsapata. Az ellenfél ezúttal a szlovák másodosztályú Lokomotiva Kassa volt.

Kondás Elemér együttese már az első perctől kezdve irányította a játékot. Kicsit több mint negyedórát kellett várni az első gólra, amikor is Lukács Raymond megszerezte első Várdai találatát.

A folytatásban Toma György kiállításával hátrányba került a Kisvárda, de továbbra is dominált, és többnyire a kassiak térfelén folyt a játék. A második félidő derekán a csereként beálló Délczeg Gergely szerezte meg a csapat második gólját, mellyel beállította a végeredményt.

A jövő hét szombaton már két felkészülési mérkőzés vár a Kisvárdára, délelőtt hazai környezetben a Nyírbátor együttesét fogadják, majd délután az országhatáron túl Terebesen lépnek pályára.


- Friss Média -