SPORT
Labdarúgás
Kétgólos hátrány után döntetlen a Zalaegerszeg ellen
Az OTP Bank Liga 8. fordulójában a ZTE FC csapatát fogadtuk a Várkerti Stadionban

OTP BANK LIGA: 8. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD - ZTE FC 3–3 (0–2)

Kisvárda,Várkerti Stadion, 2280 néző, v.: Pintér Cs.. (Kóbor P., Király K. – Farkas B. Németh Á.)

ZALAEGERSZEG: Demjén – Lesjak Z., Bobál D., Radó A., Stieber Z., Bobál G., Devecseri Sz., Kocsis G., Mitrovic N., Bedi B., Bolla B. A Kispadon: Szemerédi – Babati B., Sebestyén L., Ikoba E., Barczi D., Gergényi B., Hudák M. Vezetőedző: Dr. Dobos Barnabás László

KISVÁRDA: Felipe – Melnik, Beriosz, Kravcsenko, Protics – Lucas, Bumba – Hej, Grozav, Kovácsréti – Gosztonyi A., A Kispadon: Minca – Sassa, Pico, Tischler P., Hugo Seco, Vezetőedző: Miriuta László

Gólszerző: Grozav a 47., Kravcsenko az 56. és Tischler a 68.percben illetve Bedi B. a 26., Radó A. 43. és Babati B. a 82. percben

A gólok története

26. perc: Radó jobb oldali, lapos beadását átlépi Bobál G., Stieber nem lő, kicsit eltoporogja a helyzetet, de váratlanul BEDI BENCE elé sarkazza a labdát, aki középről, 14 méterről ballal a bal alsó sarokba lő. 0–1!

43.perc: Beriosz lerántja Bobál Gergelyt a 16-oson belül, abszolúte fölöslegesen! Radó András jobbal a bal alsóba lő, Felipe jobbra el. 0–2!

47.perc: GHEORGHE GROZAV szépít! Protics bal oldali, ballábas beadását középről, 13 méterről a bal sarokba fejeli félmagasan, Lesjak és Bedi közül. A labda a kapufát is érintette: 1–2!

56.perc: ITT A BÜNTETÉS! Grozav remekül ad be balról jobbal, ANTON KRAVCSENKO az ötös bal, azaz rövid sarka elől a kapu túlsó alsó sarkába csúsztatja fejjel a labdát. 2–2!

68.perc: TISCHLER PATRIK EZT MÁR NEM RONTJA EL! Protics bal oldali beadását Devecseri mellől nyolc méterről, középről a jobb alsó sarokba fejeli. 3–2!

82.perc: Babati Benjámin jobbal a jobb alsóba lő, Felipe balra el. 3–3!

Fontosabb események:

54.perc: Bolla Bendegúz kap egy újabb sárga lapot, kegyetlenül odacsúszik a beadni akaró Protics alá a balon. Ezzel megkapta a második sárga lapját ami azt jelentheti, hogy mehet az öltözőbe.Fontosabb események:

79. perc: Devecseri Szilárd felökleli jobbon a mellette elfutó Secót! Piros lap!

További részletek hamarosan..