KÉK FÉNY
#kamion
#bozóttűz
Két kamion akadt össze Vásárosnaményban
Két, zöldségeket szállító nyergesvontató ütközött össze péntek hajnalban Vásárosnamény és Ilk között.

A balesetben hárman könnyebben sérültek. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.


Négy hektáron a száraz aljnövényzet gyulladt ki csütörtök délelőtt Napkor határában. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók puttonyfecskendők és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Nyírmihálydiban, a Rózsa ferenc utcában a vasút mellett adott feladatot a száraz aljnövényzet oltása, míg Győrtelek határában a 49-es főút mentén kapott lángra az út menti növényzet, amelyet a mátészalkai hivatásos tűzoltók oltottak el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Leszakadt egy családi ház felett lévő felső vezeték csütörtökön este Nyírkarászon, a Levelesi úton. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. A vezeték feszültségmentesítését követően az izzást, parázslást a tűzoltók kéziszerszámok segítségével megszüntették. Személyi sérülés nem történt. A helyreállításig ötven fogyasztási hely maradt átmenetileg áram nélkül.

Fotó: Kóróczki László- Vásárosnaményi Önkormányzati Tűzoltóság!