KÖZÉRDEKŰ
Pályázatok
Készüljön, mesés ajándékokat nyerhet a FrissMédiától!
Hamarosan indul hagyományos adventi fotópályázatunk újabb fordulója. Ezúttal rövidebb ideig várjuk majd a képeket, mint eddig. Legyen résen, hogy le ne maradjon!

Nagy siker volt 2018-ban és a rákövetkező évben is, viszont a pandémia tavaly sajnos elmosta. Most azonban hamarosan újra meghirdetjük a FrissMédia adventi fotópályázatát kisvárdaiaknak és környékbelieknek. November 28-tól december 12-ig várjuk majd az Önök képeit, melyeket szakmai zsűri bírál el. December 17-én délután lesz az ünnepélyes díjátadó, a tervek szerint a Cinemaquában, Kisvárdán.

Az eddigi években sokan küldtek be szebbnél szebb képeket, melyeken megörökítették környezetükben a karácsonyvárás csodás hangulatát. Most is arra buzdítjuk Önöket, hogy kattintgassanak szorgalmasan és osszák meg fotóikat, élményeiket velünk és egymással.

Indulónként legfeljebb három képpel lehet pályázni - a lényeg, hogy a fotó a megyében készüljön és tükrözze az advent hangulatát. A pályázatokat a [email protected] címre küldjék.

A képek megjelennek Facebook-oldalunkon és a portálunkon is. Szavazni a pályázat kezdetétől, vagyis november 28-tól december 12 éjfélig lehet. Minél előbb küldi a képét, annál több lájkot gyűjthet be a közönségdíjhoz. Az egyik fődíjat ugyanis az Önök voksai alapján osztjuk majd ki, a másikról pedig szakmai zsűri dönt, profi fotósok közreműködésével. De rengeteg más értékes nyeremény is gazdára vár.

A szakmai és a közönségdíj nyertese kétszemélyes, kétéjszakás wellnesshétvégét kap, félpanziós ellátással. A díjátadót a Cinemaquába tervezzük, december 17-ére. A pontos időpontot később közöljük.

Élvezzék hát az adventet, és mutassák meg nekünk és egymásnak, hogyan látják a karácsonyvárás mesés időszakát Kisvárdán és megyeszerte!

- FrissMédia -

Fotó: a 2019-es pályázat 2. helyezettjének, Papik Norbertnek a képe