SPORT
Labdarúgás
#Kisvárda Master Good
#Supka Attila
Kérdéses Supka jövője a Kisvárdánál
Míg a Kisvárda biztos, hogy a bajnokság felsőházában végez, amiben nem kis szerepe volt Supka Attilának, a vezetőedző szerződése lejár, így a jövője kérdéses az egyesületnél.

Bár igaz, hogy az együttes számára nem indult túl fényesen az idény, ezt Supka nem negatívumnak könyvelte el, csupán elengedhetetlennek ahhoz, hogy összeálljon a csapat. A folytatás pedig annál fényesebbre sikerült.

,,Az egész évünket tekintve elmondható volt, hogy a Kisvárda nem kieső csapat. A gyengébb kezdés ellenére az ősszel sokáig ott voltunk a második-harmadik pozícióban, a januárt még a harmadik helyen zártuk, aztán azonban visszaestünk, miután a Paks, a Budafok és a Puskás Akadémia ellen is pont nélkül maradtunk. Nem szabad elfelejteni, a problémáink abból is adódtak, hogy az őszi alapcsapatból különböző okok miatt olyan fontos játékosok estek ki, mint Lucas, Rubus Tamás, Szlobodan Szimovics és Niko Datkovics, s tulajdonképpen új védelmet és középpályássort kellett kialakítani. A válogatott miatti szünet jól jött, tudtunk dolgozni, akinek lemaradása volt, utolérte magát, stabilak lettünk, és kevés gólt kaptunk" - mondta Supka a Nemzeti Sportnak adott interjújában.

A vezetőedző nyilatkozott arról is, hogy idén lejár a szerződése, amivel ,,kapcsolatban még nem volt tárgyalás köztem és Révész Attila sportigazgató között". Révész eredetileg külföldi szakembert szeretett volna a csapat élére, aztán mégis Supka mellett döntött, - akit akkor meg is lepett a felkérés, - akivel az együttes, történetének legjobb idényét zárja.

A Kisvárda Master Good most vasárnap a Paks ellen lép pályára.

Főkép: FrissMédia archívum