PUZZLE
Bulvár hírek
#féltékeny
#Katalin hercegné
#Hanry herceg
#Kate Middleton
#Meghan Markle
#új barátnő
Katalin hercegné féltékeny Harry új barátnőjére?
Még csak alig egy hete derült ki, hogy a trónörökös Meghan Markle-el jár, máris egyre több pletyka kering róla. Képzeld, állítólag a Kensington-palotában azt is beszélik, hogy Katalin hercegné egyre féltékenyebb miatta!

Diana hercegnő óta kétségtelenül Katalin hercegné az angol királyi család legnépszerűbb tagja – de most úgy tűnik, hogy valaki hamarosan átveheti a helyét! Nem más, mint a Briliáns elmék című sorozat szexi sztárja, Meghan Markle! A színésznő ugyanis titokban hónapok óta randizik Harry herceggel, és kapcsolatukat most már nyilvánosan is felvállalták. A brit média pedig extra lelkesedéssel fogadta Meghant, és közvélemény-kutatások szerint a legtöbben örülnének, ha feleségül menne a herceghez.

Bennfentes pletykák szerint azonban van valaki, akinek kevésbé szimpatikus a színésznő: Kate Middletonnak! „Katalin féltékeny Meghan fiatalságára és glamúros stílusára. Ő lassan hiába küzd a ráncok ellen, Meghan viszont ragyogóan fest smink nélkül is. Eddig ő volt mindenki kedvenc hercegnéje, és ha nem is ismeri be, biztosan zavarná, ha Meghan átvenné a helyét” – nyilatkozta egy palotai forrás a Daily Starnak.

Kép forrása: www.cosmopolitan.hu


Forrás : cosmopolitan.hu