PUZZLE
Életmód
Karbantartás miatt forgalomkorlátozások lesznek az M3-ason
Karbantartási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópálya több szakaszán hétfőtől - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken.

A sövényvágást az autópálya mindkét oldalán a 70-es és 35-ös kilométer között végezik a szakemberek hétfőtől péntekig. Ebben az időszakban 8 és 16 óra között a forgalom az érintett helyszíneken ideiglenesen egy sávra szűkül, továbbá óránként 80 kilométeres sebességkorlátozás lesz érvényben.

A terelőelem-javítási munkálatok kedden kezdődnek és július 8-ig tartanak Mogyoród térségében, a Budapest felé vezető oldalon. Ebben az időszakban Budapest irányába sávelhúzással továbbra is két sávon haladhat forgalom és óránkénti 80 kilométeres sebességkorlátozást is bevezetnek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba.

A karbantartási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.


- MTI -