SPORT
Labdarúgás
Kapu előtti határozatlanság
FC Kolkheti Poti (grúz)–Kisvárda Master Good 3–1 (1–0)

„Jól játszottunk, de sajnos a kapu előtt határozatlanok voltunk – értékelte a törökországi edzőtáborozás utolsó mérkőzését Kondás Elemér vezetőedző. – Az első félidőben több góllal is vezethettünk volna, hiszen négy komoly ziccerünk is volt, ehelyett rúgattunk egy gólt az ellenféllel, és mi kerültünk hátrányba. A második félidő elején jogos tizenegyeshez jutott az ellenfél, de sikerült szépítenünk, és meg voltak az újabb lehetőségeink az egyenlítéshez, ám egyéni hibából gólt kaptunk. Jó csapat ellen játszottunk, értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk, és bár szomorú vagyok a vereség miatt, inkább még ilyenkor kapjunk ki, mint a bajnokságban.”

A mérkőzés egyik ijesztő pillanata volt, amikor a második félidő elején Rados Protics és a grúzok játékosa, Galpirin ütközött egymással. Utóbbi eszméletlenül terült el a földön, és mivel a kisvárdai kispad előtt történt az eset, Nagy István „Jáccó” gyúró segített elsőként a futballistán, aki aztán magához tért, és a meccs hajrájában a grúzok orvosa megengedte neki, hogy visszatérjen a pályára.

Az edzőtáborozás érdemi része ezzel lezárult, a csapat csütörtökön kora reggel indul Antalyából hazafelé, hogy az isztambuli átszállást követően a tervek szerint – magyar iő szerint – 10.35-kor landoljon Budapesten. A bajnokság előtti utolsó edzőmeccsét vasárnap játssza a csapat a szlovák másodosztályú Lokomotíva Kosice ellen.

FC Kolkheti Poti (grúz)–Kisvárda Master Good 3–1 (1–0)

Kisvárda: Zöldesi – Vári B., Izing, Jánvári (Papucsek) – Lucas – Melnik (Hej), Oláh G. (Oltean), Misic (Strestík), Protics – Gosztonyi (Lukács R.), Ilics (Horváth Z.)

Gól: Mihajlov 2, Gogonaia (11-esből), illetve Jánvári