PUZZLE
Bulvár hírek
Kanye West Amerika elnöke akar lenni
A botrányos megnyilvánulásairól híres sztár a Twitteren jelentette be, hogy indul az Egyesült Államok elnökválasztásán.

Kanye West korábban Donald Trump lelkes támogatójaként szólalt fel többször is, most viszont úgy néz ki, hogy a jelenlegi elnök kihívója lesz a 2024-es választáson. A rapper szombat este a Twitteren bejelentette, hogy indul az elnökségért. Úgy tűnik, ezúttal komolyan gondolta az ötletet, amitől a közösségi platform kommentszekciója egyenesen felrobbant. 100.000 megosztást kapott csak az első órában, és ez a szám folyamatosan nőhet, ha csak azt a tényt nézzük, hogy 29.4 millió követője van a sztárnak.

Kanye West nem először kacérkodik azzal, hogy a politikában is kipróbálja magát. Feleségével, a reality sztár Kim Kardashiannal közösen nagy hívei Donald Trumpnak, dolgoztak is vele együtt a többi között drogkereskedelemért életfogytiglanra ítélt rabok szabadon engedése ügyében. Kim Karsashianról most az a hír járja, hogy ügyvédnek készül, olyannyira szívügye lett a rabok sorsa. Az évtized végére milliárdossá vált előadóművész idén viszont már beállt a George Floyd meggyilkolása miatt kirobbanó tiltakozások mögé, bejelentette, hogy ő finanszírozza a Minneapolisban rendőri erőszak áldozatául esett fekete férfi lányának az oktatását.

Ami pedig Kanye esélyeit illeti: ők az egyik legnépszerűbb hollywoodi celebpár, így rajongóik szerint akár még esély is lehet rá, hogy egy nap elnökként és first ladyként bevehessék a Fehér Házban.

- FrissMédia -