PUZZLE
Horoszkóp
#havi horoszkóp
#horoszkóp
Június havi horoszkóp
Havi horoszkóp


Kos


Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért ha nem muszáj, ne indulj nagyobb vagy hosszabb útra. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert kitudódhatnak, és óriási botrány lehet belőle. A családod fontosabb szerepet játszhat most az életedben, te lehetsz, aki olyan rokonnak segíthetsz, aki fontos neked, akit igazán szeretsz. A szerelemben szakításra kerülhet sor.


Bika


Ha pénzről van szó, sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Sőt, még az is lehet, a saját hibádból kerülhet sor olyan kiadásra, amely miatt az idegeid megfeszülnek. Egészségi probléma kialakulására is lehetőség van, talán műtétre is sor kerülhet. Viszont élvezheted a kapcsolataidat, akik között vannak olyanok, akiknek a segítségével közel kerülhetsz a húsosfazékhoz…


Ikrek


Kaotikus helyzet alakulhat ki az életedben, ezért nem szabad most nagyobb változásokat meghozni. Különösen igaz ez a megélhetésre, mert a munkahelyeden zűrös lehet a szituáció. Ha nyugton maradsz, ebből a lehető legjobban kerülhetsz majd ki. Pénzügyek terén kedvező hírek juthatnak a fülecskédbe. A szerelem egén villámok cikázhatnak, de az is lehetséges, hogy régi probléma kerül ismét terítékre.


Rák


Még az is lehet, önmagad alatt vághatod a fát. Megeshet, hogy olyan dologra mondasz igent, és olyanra nemet, amely miatt anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz. Lehet, ez most még nem látszik, de később mégis megtapasztalhatod. Megeshet, hogy egy kapcsolat a munka miatt szakad meg. Kedvez az idő utazásnak, külföldön eltöltött idő fantasztikus lesz.


Oroszlán


Még az is lehet, akivel korábban jó kapcsolatot ápoltál, akiben megbíztál, azzal most szembe fordulsz. Ő mostanra elfogadhatatlan lehet számodra, és talán érzékeny búcsút vehettek egymástól. A munkában olyan váratlan helyzet alakulhat, amelyet valószínűleg nem tudsz kezelni. Egészségedre mindennél jobban vigyázz. Lehet, az egyéjszakás kalandból több éjszakás bontakozik ki…


Szűz


Ha szülő vagy, gyermeked miatt tele vagy féltéssel, aggodalommal. Ha mostanában szerelmi kapcsolatod alakulgat, légy őszinte, és bátran mondd el, amit érzel. Ezzel nem megijeszted a kedvesedet, inkább őt is vallomásra ösztönzöd. A munkahelyeden nehéz helyzet jöhet létre, még az is lehet, az állásváltoztatáson törheted a fejecskédet. Valakinek a helyzete előtt döbbenten állhatsz.


Mérleg


A munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. Megeshet, olyan hír juthat a fülecskédbe, amelyet nem tudsz elfogadni. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak olyan gondja támadhat, amelyben szüksége van a segítségedre. Megtörténhet, hogy a család létszámában következik be változás. Ingatlanügyletet most bonyolíts.


Skorpió


Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan változás alakul, amelyben az lenne a legjobb, ha meg sem szólalnál. Még akkor sem mondanád el a véleményedet, ha ezt direkt kérik, mert később épp emiatt kerülhetsz bajba. Utazás során bonyolult helyzetbe kerülhetsz, amelyet azonban tudsz kezelni. Ha szülő vagy, gyermekeddel tölts több időt, és ha kell, légy a segítségére.


Nyilas


A házasságokban, régi együttélésekben eljuthatsz arra a pontra, amikor már nem tudod tovább tolerálni a társad viselkedését. Egyszerűen torkig leszel vele, a problémájával, amit nem tud megoldani. Ha szülő vagy, gyermeked miatt idegeskedhetsz. Viszont anyagilag nagyon jól járhatsz. Olyan helyzet jöhet létre, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Utazás is pompásan alakulhat.


Bak


Akár tetszik, akár nem tetszik, azt kell tenned, amit a felettesed mond. Nagyon ügyelj rá, hogy most ne kövess el hibát, mert ebből nagy baj származhat. Ha ez már megtörtént, előfordulhat, hogy ez az anyagi helyzetedre nem gyakorol jó hatást. A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor működhetnek a dolgok, ha nem makacskodsz, hanem hallgatsz a társadra.


Vízöntő


Még az is lehet, a családi életedben te alakíthatod a dolgokat. Minden úgy történhet, ahogy szeretnéd. Ha szülő vagy, gyermeked miatt tele lehetsz aggodalommal. A szerelem egén is viharfelhők gyülekezhetnek, akár szakításra is sor kerülhet. Anyagi ügyekben a kiadások mellett jelentősebb bevételre, de értékes ajándékra is szert tehetsz. Barát csalódás okozhat.


Halak


Még az is lehet, olyan gondolatok foroghatnak a fejecskédben, amelyeknek semmiféle valóság alapjuk nincs. Különösen igaz ez a munkahelyedre, ahol olyan változások történnek, amelyek érintenek téged is. Lényeges, hogy kollégával ne beszéld meg a főnököddel kapcsolatos elképzeléseidet, mert az illető visszaélhet a bizalmaddal. A szerelem miatt örömödben fülig érhet a szád.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu