PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#2019.07.21.
Jót meg kevésbé jót is hoz a vasárnap-Horoszkóp 07.21.
Néhány csillagjegynek nagyszerűen alakul a vasárnapja, mások meg nem túlzottan sok mindennek örülhetnek ma. A horoszkóp szerint a mostani vasárnap jót meg kevésbé jót is hozhat. Kinek mit...

Kos

Bármilyen konfliktust is kéne elrendezned, a vasárnap ideális lehetőségeket tartogat. Ha valakivel egyezségre akarsz jutni, mindenképpen ma beszélgess vele. Ma rendkívül hatásosan érvelsz, könnyedén megtalálod a hangot mindenkivel. Persze fontos, hogy az akaratodat ma se akard a többiekre erőltetni.

Bika

Könnyen lehet, nem a legjobb híreket kapod vasárnap az egyik közeli rokonoddal kapcsolatosan. Betegség döntheti le a lábáról, de az is előfordulhat, hogy könnyebb balesetet szenved. Bárhogyan is történjék, szüksége lesz a támogatásodra. Most valójában mindegy, mit terveztél mára, ez az eset biztosan felforgatja a terveidet. Ne bánd.

Ikrek

Ingatlannal kapcsolatosan kaphatsz pozitív híreket vasárnap. Ha épp költöznél, könnyen lehet, épp ma bukkansz álmaid otthonára. Ha megoldható, már ma érdemes beszélned a tulajdonossal. Nagyon szimpatikusnak találjátok egymást, és nagy lépést tehetsz a szerződéskötés felé is.

Rák

Vigyázz magadra, és figyelj vasárnap az egészségedre. Ha teheted, töltsd víz mellett a mai napot. A víz közelsége ugyanis nemcsak megnyugtat, de fel is tölti a lelkedet. Szükséged is lesz rá, hiszen annyi minden történt mostanában, mint máskor egy egész év alatt. Lazíts és pihenj egész vasárnap.

Oroszlán

Legyél óvatos vasárnap, mert baleset veszélyét jelzik a csillagok. Ne csak a közlekedésre gondolj, valójában még otthon is megütheted magadat, vagy figyelmetlenségből bármilyen sérülést okozhatsz. Nem lenne jó a baleseti sebészeten tölteni a hét utolsó napját. Inkább figyelj mindig arra, amit épp csinálsz.

Szűz

Jobban teszed, ha a vasárnapot otthon töltöd. Könnyen keveredhetsz ugyanis ma vitába, konfliktushelyzetbe, de a baleseteket sem biztos, hogy el tudod kerülni. Nem éri meg senkivel sem vitatkozni, mert végleg megszakadhat a barátság, a kapcsolat. Csak tedd a dolgodat otthon, és akkor biztosan nem lesz baj.

Mérleg

Nagyon harmonikusnak, kiegyensúlyozottnak tűnik a vasárnap. A pároddal ma szavak nélkül is értitek egymást. A legjobb, ha kettesben töltitek az időt. Ha tehetitek, hagyjátok a gyerekeket a nagyszülőkre, és csak sétáljatok, ebédeljetek együtt, vagy menjetek moziba. Szülőként is jár a közös élmény.

Skorpió

Ha az elmúlt napokban kisebb betegséggel küszködtél, mára egészen jól érezheted magadat. Fogyassz ma is minél több friss vizet, zöldséget, gyümölcsöt, nagyon jót teszel a szervezetednek, az immunrendszerednek a természetes vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Holnap pedig ismét teljes erővel vetheted magad a munkába.

Nyilas

Talán nem találod igazán a közös hangot most a pároddal. Legyél vele türelmes, ne faggasd őt fölöslegesen. Ha úgy érzed, tölthetitek a vasárnapot külön is, estére annál jobban vágytok majd egymás társaságára. Nem éri meg a vitatkozás, ez a kapcsolat sokkal értékesebb, mint hogy szakítás legyen a vége.

Bak

Napok óta érezheted, hogy valamit titkol előled a környezetedet. Vasárnap fény derül a részletekre, és a legnagyobb meglepetésre pozitív hírekkel bombáznak a többiek. Látod, mennyire fölöslegesen aggódtál? Azért, mert valamiről nem tudsz azonnal, még nem azt jelenti, hogy az valami rossz dolog lenne.

Vízöntő

Egyik közeli rokonnal kapcsolatosan kapsz vasárnap nagyon pozitív információkat. Talán betegeskedett korábban, és ma kiderül, nem olyan nagy a baj, mint gondoltátok. Örömet és megnyugvást érezhetsz végre. Mi lenne, ha nemcsak telefonon beszélgetnétek, hanem meglátogatnád őt személyesen is?

Halak

Nagyon szerencsésnek ígérkezik a vasárnap. Mondhatni, lubickolsz, mint hal a vízben. Jól is teszed, ha víz közelében töltöd a mai napot is. Lehetőség szerint minél nagyobb társaság körében. Feldob a vidám hangulat, remekül érzed magadat, nem mellesleg igazán szimpatikus emberekkel ismerkedhetsz meg…

-Friss Média-

Forrás:www.nlcafe.hu