PUZZLE
Bulvár hírek
#gyerekek
#Jennifer Aniston
#anya
#celebhírek
#sztárhírek
#örökbefogadás
Jennifer Aniston az örökbefogadáson gondolkozik
A színésznő nemrég elszólta magát, hogy nem akar tovább arra várni, hogy teherbe essen, inkább más útját választja annak, hogy anyuka legyen

Jennifer Aniston már régóta szeretne gyereket és állítólag Brad Pittel is azért szakítottak, mert nem jött össze nekik. Férjével, Justin Theroux-val is jó ideje sikertelenül próbálkoznak, ezért egyszer már úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egy babát, ami anno végül a pasi miatt nem jött össze. Aztán arról is szó volt, hogy Jen nem is szeretne annyira anya lenni, de most úgy tűnik, hogy sikerült végre megegyezniük a témában.

A RadarOnline forrása szerint ugyanis a Jóbarátok sztárja évente legalább háromszor meg szokta látogatni a mexikói Casa Hogar Sion és Casa Hogar de Los Niños nevű árvaházakat.Emellett pedig elég sűrűn szervez nekik gyűjtéseket, de ő maga is folyamatosan megveszi nekik a szükséges dolgokat. „Ezzel Jen a saját életét is boldogabbá tette és egy lépéssel közelebb került a gyerekvállaláshoz is. A legtöbb idejét a kisbabákkal szokta tölteni, így betölti azt az űrt is, ami hiányzik a házasságából” – nyilatkozta egy bennfentes, aki azt is hozzátette, hogy a színésznő most már elhatározta, hogy örökbe fogad egy árva gyereket, hogy végre ő is anyuka lehessen, és közben segíthessen.


Forrás : cosmopolitan.hu