AKTUÁLIS
#tornyospálca
#colortec
#Dr. Seszták Miklós
Januárban megkezdi a termelést a tornyospálcai ColorTec
Befejezéséhez közelít az a csaknem 4 milliárd forintos üzemfejlesztés, ami a tornyospálcai ipari parkban valósult meg. 2019 januárjától mintegy 100 munkavállaló kezdheti meg a munkát a hipermodern gyártócsarnokban, ahol előfestett horganyzott acéltekercseket gyártanak majd.

Ma a sajtó képviselőinek jelenlétében a térség országgyűlési képviselője, dr. Seszták Miklós, Tornyospálca polgármestere, Lukácsi Attila valamint a munkaerőpiaci folyamatokat jól ismerő szakemberek társaságában üzemlátogatást szervezett az ukrán befektető. A csaknem teljes egészében elkészült üzemben hamarosan megkezdődik próbagyártás, már csak a gyártósorok finomhangolása van hátra.

A ColorTec dinamikusan fejlődő vállalat az Európai Unióban, egész pontosan a magyar-ukrán határ közelében lévő Tornyospálcán. A cég horganyzott acélt gyárt polimer bevonattal a Bronx International Ltd. automatizált high-tech gyártósorán.


Stecz Sándor üzemvezető a FrissMédia kérdésére válaszolva elmondta, hogy a legjobb felszerelés és anyagok kombinációja, a profi szakemberek alkalmazása a modern technológiákkal és folyamatokkal együtt biztosítja a gyár magas szintű termelését. Mint fogalmazott: "ez lehetővé teszi számunkra, hogy a legmagasabb minőségű termékeket szállítsuk a legújabb nemzetközi trendeknek és modern szabványoknak megfelelően."


- FrissMédia -