AKTUÁLIS
Itthon, fiatalon, szülőföldön - újra Kisvárdán
Tegnap óta ismét Kisvárda ad helyet az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség, a Hierotheosz Egyesület és az Itthon, Szülőföldön, Fiatalon Egyesület közös, vasárnapig tartó rendezvényének. A találkozóra a határon túlról is érkeztek fiatalok.

Az Itthon, Szülőföldön, Fiatalon Akadémia programjaihoz a Bessenyei György Gimnázium és Kollégium épülete adja a fő helyszínt. A rendezvény támogatói között szerepel a Miniszterelnökség mellett a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, a Nemzeti Együttműködési Alap és a Barankovics Alapítvány. Az Akadémia céljait Schanda Tamás János, az Innovációs és Technológia Minisztérium európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára beszél, aki "Merre tart Magyarország 2030-ra? - mi a helye ebben a fiatal nemzedéknek?" címmel vezetett kötetlen beszélgetést a rendezvényen.


Délután dr. Juhász Hajnalka országgyűlési képviselő asszonnyal, majd dr. Seszták Miklóssal, a térség országgyűlési képviselőjével, miniszteri biztossal lesz lehetőségük találkozni, beszélgetni a résztvevőknek.

- FrissMédia -