KÉK FÉNY
Ismert fitneszmodell édesanyát késelt meg a férje Nyírtelken
A fiatal nőt nyírteleki otthonukban eddig tisztázatlan körülmények között több készszúrással sebesítette meg a férje. A helyiek elmondása szerint se veled - se nélküled kapcsolatban voltak. Úgy tudjuk, hogy a válókeresetet már elindították. A párnak egy 20 hónapos kislánya is van, őt a rendőrök szabadították ki a házból.

Péntek hajnalban családi tragédia helyszíne volt Nyírtelek egyik félreeső utcája. A néhány hónapja ott élő család férfi tagja, aki egyébként búvár és kutyák tenyésztésével is foglalkozik, több késszúrással megsebesítette feleségét. Úgy tudjuk, a konfliktust az okozta, hogy a nő hajnalban ment a közös gyermekükért. Ekkor összevesztek, majd heves szóváltást követően a férfi többször szúrt. A nő lélek jelenlétének köszönhetően a kerítésen át el tudott menekülni, a szomszédban élő fiatalember segített neki, ő értesítette a rendőröket és a mentőket.

Az apa ezt követően a 20 hónapos kislányával bezárkózott. A házból folyamatos gyereksírás hallatszott, majd csend lett. A helyszínen lévő egységek ekkor döntöttek úgy, hogy behatolnak. Szerencsére a gyermek egy külön szobában sértetlenül aludt, miközben édesapja egy másik szobában jelentős vérveszteséget szenvedett, megpróbált öngyilkos lenni.

A mentők a nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel, míg a férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A férfit bűnügyi őrizetbe vették, letartóztatásról holnap dönt a bíróság.


- FrissMédia -