PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#2019.04.15.
Ismerd meg a szerencse képletét-Horoszkóp 04.15.
Igen, a szerencsének is megvan a saját képlete. Jókor, jó időben, jól felkészültnek kell lenned, és máris szerencsés vagy. A horoszkóp szerint végezd el ma azt a munkát, amelyet régóta tologatsz, légy felkészült, és rád mosolyog a szerencse.

Kos

Olyasmit is elérhetsz hétfőn, amiről nem is álmodtál. Ehhez azonban arra lesz szükséged, hogy olyasmit is megtegyél, amiről nem is álmodtál. Ma bátran próbálj ki mindent, amitől nemrég még óvakodtál volna. Legyél bátrabb, merészebb és bevállalósabb, hiszen bátraké a szerencse.

Bika

Nagyon vágysz az új élményekre hétfőn. Most a legszívesebben mindenből olyasmit próbálnál ki, amilyet még sohasem próbáltál. Estére viszont belefáradhatsz a sok újdonságba. Ezért érdemes néhány régi, kényelmes, jól bevált pontot is megtartanod a napodban. Azokat a biztos pontokat, amelyekbe szívesen kapaszkodsz majd.

Ikrek

Nem kapsz mindenkitől egyértelmű utasításokat. Azt szeretnéd, ha tiszta helyzetek lennének, és mindenki pontosan megmondaná, hogy mit vár el tőled. Ehhez képest azonban vannak, akik csak utalgatnak, és szerényen titkolóznak előtted. Ma értesd meg velük, hogy határozottabbnak kell lenniük.

Rák

Szükséged van arra, hogy társakkal vedd körül magad, és ne egyedül harcolj az álmaid megvalósításáért. Hogy őszinték legyünk, egyedül nem is lehet az álmaidat megvalósítani. Ma válassz magad mellé olyan társakat, akik akkor is kiállnak melletted, amikor már te is kezded reménytelennek látni a helyzetet.

Oroszlán

Milyen érdekes látnod, hogy mások szerint könnyű neked, szerencsés vagy, mert az öledbe hullik a siker. Te pedig pontosan tudod, mennyi munka, tervezés, energia és lemondás van ebben a sikerben. Ma ne hagyd abba a munkát, és folytasd, ami sikeressé és felszabadulttá tesz téged!

Szűz

Nem lenne szabad azt a forgatókönyvet követned, amit a múlt héten is követtél. Nem lenne szabad mindent pontosan ugyanúgy tenned, ahogy a múlt héten is tetted. Hétfőn tervezz magadnak új napirendet, válassz új szokásokat, szervezd át az egész hetedet ahhoz képest, mint amilyen a múlt hét volt.

Mérleg

A határozottságod sokat segít, hogy elérd a céljaidat. Tudom, szívesen ingadozol két lehetőség között, mert félsz, hogy elszalasztod azt, ami igazán jó neked. Valójában azt kellene tudnod, hogy a döntés halogatásával ártasz a legtöbbet magadnak. Ma határozottan hozd meg a döntésedet, és ragaszkodj is a választásodhoz.

Skorpió

Sokkal több időt kell adni magadnak hétfőn, hogy felvedd a szokásos fordulatszámot. Eddig is több idő kellett volna, amit eddig sem adtál meg magadnak. Ez pedig csak felesleges feszültséget okozott benned. Ma lassabban pörögj fel, és meglátod, egyre eredményesebben teljesítesz.

Nyilas

A hétfő nem az újrakezdés, hanem a folytatás napja. Olyan sok minden van, amit elkezdtél, és amit azért nem fejeztél be, mert elment tőle a kedved. Érdemes ma elővenned a korábbi projekteket, és folytatnod azokat, amelyek örömet okoznak, és amelyek boldoggá tesznek téged.

Bak

Hétfőn nagy lendülettel veted magadat az új hétbe, és nagy lendülettel indulsz el új irányba. Emlékszel? Néhány napja te magad vágytál rá, hogy új irányt találj, és másfelé indulhass. Ma végre lehetőséged nyílik, hogy a gyakorlatban is elindulj a vágyott irányba.

Vízöntő

Figyeld meg, mások hogyan viszonyulnak a pénzhez. Van valaki a közeledben, akiről érdemes lenne példát venned, akitől elleshetnél egy-két pénzügyi trükköt. Ahogy mostanában a pénzzel bántál, nem volt a legjobb, de szerencsére könnyen megtanulhatod, mit kell másként tenned.

Halak

Emlékezz arra, ki adta a legjobb tanácsot neked. Emlékezz rá, hogy mi volt ez a tanács. Lehet, most másik helyzetben, másik területen, másik ügyben is használhatod ezt a tanácsot. Most eljött az ideje, hogy a régi tanácsokat újra elővedd és használd.

-Friss Média-

Forrás:www.nlcafe.hu