AKTUÁLIS
Ingyenes próbanyelvvizsga Kisvárdán
A kisvárdai Várday Kata Református Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium ettől a tanévtől kezdődően akkreditált LanguageCert nemzetközi angol nyelvvizsga központ lett.

A LanguageCert vizsgák is nagy-britanniai képesítési rendszerben hivatalosan jegyzett és regisztrált nyelvvizsgák. A vizsga olvasáskészség, íráskészség, beszédkészség és beszédértés részekből áll. A nyelvvizsgát csak akkreditált vizsgahelyeken lehet letenni, komplexen is, illetve külön írásbeli vagy szóbeli részvizsga formájában. A vizsgázók a nemzetközi bizonyítvány mellett államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt kapnak a sikeresen letett írásbeli és szóbeli részvizsgákért is.

A nyelvvizsgával való megismerkedés végett és a feladatok elmélyítése érdekében ingyenes próbanyelvvizsga alkalmat szerveznek az intézményben, melyre várják a kisvárdai diákok jelentkezését.

A próbanyelvvizsga október 25-én csütörtökön lesz, de a részvétel csak előzetes bejelentkezés alapján biztosított! A jelentkezési határidő: 2018. október 22. További információ: Pethőné Nagy Zsuzsanna, 06-30 828-3354.

- Friss Média -