KULTÚRA
Programok
Ingyenes, intenzív online fotótanfolyam indul Kisvárdán is
A nagyváradi székhelyű Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület a Magyar Házak támogatásával kéthetes, intenzív, magyar nyelvű fototechnikai és fotóművészeti tanfolyamot szervez a Kárpát-medencében élő, fotográfia iránt érdeklődő személyeknek.

A fotótanfolyamot Tóth István AFIAP nagyváradi fotóművész, az EFANE elnöke tartja, aki több mint négy évtizede vezet fotótanfolyamokat. A résztvevők előadást hallhatnak a fotográfia történetéről, az analóg és digitális fényképezőgépekről, fototechnikákról, ugyanakkor a mobiltelefonokkal készített képek technikai ismereteit is elsajátíthatják.

Az online előadásokra 2021. február 1 és 12 között, munkanapokon magyar idő szerint 16:00 – 18:30 óra között, illetve szombaton 09:00-12:00 óra között kerül sor. A tanfolyam elvégzését a szervező oklevéllel igazolja. A résztvevők által készített legsikeresebb alkotásokat kiállításon mutatják be a nagyváradi várban. A tárlat ünnepélyes megnyitója, amely egyben a tanfolyam záróünnepsége is lesz, február 13-án, 10 órakor lesz.

A tanfolyam ára 35.000 forint, de a kisvárdai, kárpátaljai, partiumi, erdélyi, felvidéki, délvidéki és őrvidéki jelentkezők tandíját a Kárpátalja Házat működtető Magyar Házak Nonprofit Kft. magára vállalja.

A tanfolyam maximum 20 jelentkezővel indul, túljelentkezés esetén a későbbiekben újabb kurzust indítunk.

A jelentkezési lap INNEN tölthető le. A kitöltött jelentkezési lapokat a [email protected] e-mail, címre várják január 30-ig. Érdeklődni a 0036 20 560 3211-es telefonszámon, vagy személyesen Kisvárdán, a Kárpátalja Házban (Szent László utca 58.) lehet.

- FrissMédia -