AKTUÁLIS
Ingyenes előadások fiatal vállalkozóknak a megyében is
Ma veszi kezdetét a 15. Fiatal Vállalkozók Hete. November 21. és 25. között Budapest mellett négy vidéki nagyvárosban - Győrben, Zalaegerszegen, Nyíregyházán és Miskolcon várják ingyenes előadásokkal a 18 és 40 év közötti fiatalokat.

"Két év online esemény után, újra lehetősége nyílik személyesen találkozni és kapcsolatokat építeni a résztvevőknek. Az elmúlt évek közel 35000 résztvevője a bizonyíték arra, hogy a kapcsolatépítésre, vagy a jövőbeli üzleti partnerség kialakítására is kihagyhatatlan alkalom a Fiatal Vállalkozók Hete - hangsúlyozta Kovács Patrik, a FIVOSZ elnöke.

A Fiatal Vállalkozók Hete programjain sok olyan téma terítékre kerül, amely meghatározza az üzleti élet mindennapi működését, sőt specifikus kérdéseket is boncolgatnak majd, például azt, hogyan kell egy fiatalnak a pénzügyeit kezelni, hogyan érheti el álmai otthonát, vagy milyen stratégiát válasszon, hogy megvédje ötletét, vagy sikeres legyen a karrierjében.

Szintén egyedülálló a FIVOSZ és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) közös kerekasztal-beszélgetése, ahol a nagy szabályozó hatóságok, a NAV, a NÉBIH és a GVH felsővezetőinek történeteiből lehet rendhagyó módon tanulni az üzleti élet játékszabályairól.

A konferencia zárásaként adják át legsikeresebb fiatal vállalkozónak járó díjat, az Év Fiatal Vállalkozója 2022 kitüntetést.

A várható programokról, előadásokról és az előadókról részletesebben a fiatalvallalkozokhete.hu internetes oldalon olvashatnak az érdeklődők.

- MTI -