KÖZÉRDEKŰ
Ajánló
#Advent
#fotópályázat
Ingyen kaphat mesés wellnesshétvégét!
Csak fotót kell beküldenie. Ismét adventi fotópályázatot hirdet a FrissMédia. Mától várjuk az Olvasóktól a képeket december 6-ig, nem akármilyen díjakért.

Tavaly nagy siker volt adventi fotópályázatunk. Sokan küldtek be szebbnél szebb képeket. Idén újból arra biztatjuk Önöket, hogy örökítsék meg környezetükben ennek a várakozással teli időszaknak a hangulatát és osszák is ezt meg velünk és egymással.

Mától Mikulásig, december 6-ig (éjfélig) várjuk a fotókat, indulónként legfeljebb hármat. A lényeg, hogy a kép a megyében készüljön és tükrözze az advent hangulatát. A pályázatokat a [email protected] címre küldjék.

A képek megjelennek Facebook-oldalunkon és a portálunkon is. Szavazni december 7-től december 20-án éjfélig lehet majd rájuk. Az egyik fődíjat az Önök voksai alapján osztjuk majd ki, a másik fődíjról szakmai zsűri dönt, neves fotóművészek közreműködésével. A fődíjakon kívül rengeteg más értékes nyeremény vár gazdára.

A szakmai és a közönségdíj nyertese kétszemélyes, két éjszakás wellnesshétvégét kap, félpanziós ellátással. A díjátadó december 21-én délután 6 órakor lesz, Kisvárdán, a karácsonyi színpadon.

Készüljenek hát velünk az adventre. Mutassák is ezt meg nekünk - és egymásnak.

- FrissMédia -