SPORT
Labdarúgás
#Labdarúgás
#nb 1
#Kisvárda
#Újpest
#játékvezető
Induljon időben a meccsre!
A szombati Kisvárda – Újpest mérkőzést a 42 éves Erdős József vezeti, éppen úgy, mint a március 16-i, a Szusza-stadionban vívott, egy 11-es gól miatt a részünkről vereséggel végződő meccset.

A 177. NB I-es mérkőzésére készül játékvezetőt az oldalvonalaknál Szalai Balázs és Horváth Róbert, alapvonali asszisztensként pedig Szőts Gergely és Németh Ádám segíti. A tartalék játékvezető Márkus Tamás.

Erdős József azóta két meccsen is dirigált a Kisvárdának, aminek a mérlege két vereség, 1–3-as gólkülönbséggel. Reméljük, ezúttal nagyobb szerencsénk lesz a játékvezetővel.

A negyedik fordulóban a második hazai mérkőzését játssza a Kisvárda Master Good. A szombaton 18 órakor kezdődő találkozón az Újpest FC lesz az ellenfél. A Kisvárda eddigi három mérkőzése közül kettőt nyert, így a maximális kilenc pontból hatot megszerezve jó rajtot vett.

Nemcsak ilyenkor, hanem akkor is szerénynek kell maradni, amikor három-négy meccset megnyer egy csapat zsinórban – idézi a klub a csapat vezetőedzőjét, Miriuta Lászlót.

Attól, hogy nyertünk a Honvéd otthonában, ugyanaz a csapat vagyunk, mint addig. Megint remek erőkből álló ellenféllel találjuk magunkat szemben, ezt az Újpest eddigi - általam is megnézett - mérkőzései is bizonyítják. Jó játékosok alkotta masszív együttes érkezik hozzánk, amely tavaly is nagyon jól szerepelt. Ami bennünket illet, jól játszottunk a Honvéd ellen, de a győzelemnek is van tanulsága, legfőképpen az, hogy az utolsó öt percben is figyelnünk kell. A hosszabbításban sem lehet hagyni az ellenfelet olyan helyzetekhez jutni, mint amilyen Davide Lanzafaméé volt, nem tudom hogyan viseltem volna, ha akkor kiegyenlít az ellenfél – fogalmaz Miriuta László a klub honlapjának.

Fontos változás, hogy - a Paks elleni meccsel ellentétben - a hazai szurkolóknak nem lesz lehetőségük a vendégszektor előtti területen gyalogosan elhaladni, sem a mérkőzést megelőző időszakban, sem a lefújást követően. Ahogy eddig sem, a vendégszurkolók részére fenntartott jegypénztárban a hazai szektorokba ezúttal sem lehet jegyet váltani.

Ismételten és fokozottan felhívja a klub a figyelmet, hogy a mérkőzésre minden szurkoló induljon el időben, mert a vendégszurkolók bekísérésekor a külső biztosítás parancsnoka indokolt esetben a gyalogosforgalmat is korlátozhatja.