AKTUÁLIS
#Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt
#Segítő Kéz az Elesettnek Alapítvány
#támogatás
#Mesés Advent
#Kisvárda
​Ilyen még nem volt! Mesés Advent Kisvárdán
Ilyenkor, az adventi időszakban minden és mindenki más. Feldíszített otthonok, intézmények, épületek vesznek körül, ünnepi díszbe öltözik a város is. Mindenki a maga módján, a maga családi és/vagy vallási hagyományaival: várakozik.

Kisvárdán pedig mindig történik valami különleges, valami egyedi. Ebben az évben, a Segítő Kéz az Elesettnek Alapítvány kezdeményezésére, MESÉS ADVENT-nek lehetünk részesei a Bethlen Gábor Alapkezelő Nonpofit Zrt. támogatásával.

December első napjától egészen karácsonyig, 24 mesés és varázslatos estét élhetünk át, közösen. Ugyanis december adventi estéin, már eleve egy mesés környezetben, a Coffea Tea Area kandallója mellett, a piros-fehér kockás fotelban ül valaki. Valaki, akire nem is számítanának, akire nem is gondolnának. Valaki, aki - kezében egy mesés könyvvel, a kandalló fénye, a fa ropogása és az adventi koszorú ölelésében - egy könyvet tart a kezében és olvas. Mesét olvas. Neked-nekem-és mindenkinek! Gyermeknek, felnőttnek, fiatalnak és idősnek, minden embernek!

Mesét olvasnak városunk első osztályú sportklubjaiban játszó focistáink és kézilabdásaink; egyes oktatási,-kulturális,- egészségügyi,- és közszolgálati intézményeink vezetői; vállalkozók, civil egyesületek vezetői és diákok is. Új oldaláról ismerhetjük meg országgyűlési képviselőnket és a polgármestert is. S bár külön-külön, esténként láthatják majd őket minden este, céljuk közös: boldogságot adni, a meséken keresztül mindenkinek!

Szakadjanak el kicsit a valóságtól és repüljenek velünk a mesék világába!

Fogadják szeretettel, gyermeki lélekkel a karácsonyi történetek és mesék mindennapjainkra is alkalmazható tanulságait, üzenetét!

Csendesedjenek el, dőljenek hátra és legyenek részesei önök is a MESÉS ADVENT varázsának!

December elsejétől figyeljék minden nap a Friss Média oldalát, ahol a mesélők személyes üzenetei mellett végighallgathatják az aznapi adventi mesét. Mesélőink kilétét egyelőre nem fedjük fel, legyen minden napra meglepetés a személyük és ajándék a meséjük!