SPORT
Labdarúgás
#Kaposvár
#Kisvárda Master Good SE
#labdarúgás
Ilyen gólok nincsenek, de mégis vannak
A félidőben vezet a Várda, két ajándékot is kapott a Kaposvár otthonában. A hazaiak mintha tréfameccset játszanának.

Az elején egy kóbor lövésen kívül semmi nem történt. A Kisvárda próbált támadni, de átütőerő nélkül, a Kaposvár kontrázni, de a félpályáig se jutottak. Lassan csordogált a meccs, mint a kiszáradt csermely a sivatagban.

S jött a semmiből az első kisvárdai találat. A 21. percben a Benny Hill-show szerkesztői is a hasukat fogták volna a nevetéstől, olyan gólt szerzett a Várda. Egy előreívelésre Cukalasz (Tsoukalas) rajtolt, de két védő jobb helyzetben volt. Ám vártak a kaposvári kapusra, aki előtt lepattant a labda, kis híján átugrotta a kapust. Kovacsics nem mert beleütni, mert úgy érezte, kívül van a 16-oson, így fejjel akart tisztázni, de a saját kapuja fele tudta csak csúsztatni. Az üres kapu fele tartó labdát Cukalasz kényelmesen beljebb segítette.

0-1

A 35. percben váratlanul egyenlített a Kaposvár. Egy bedobás után balról ívelték a kapu elé, a hosszúra a labdát. Dombó megtorpant, az leszálló labdát középre fejelték, majd a kaposvári csatár egyből kapura tette. A kisvárdai hálóőr csodálatos mozdulattal reflexből kiütötte, de a fellendülő labda ismét középre pattant, s fejjel könnyedén a kapuba küldte a kaposvári.

1-1.

Pár perccel később Kovácsréti lőtt passza után Cukalasz megszelídítette a labdát, mint a kis herceg a rókát, majd a bal sarok fele küldte. A kaposvári Kovacsics most remek vetődés után kiütötte a bőrgolyót.

A félidő előtt újabb ajándékot kapott a Kisvárda. A két kaposvári védő addig szerencsétlenkedett, míg végül odapasszolták Cukalasznak. Elindult a kisvárdai kontra, s egy gyönyörű jobbra passz után a kifutó kapus mellett Kovácsréti a jobb sarokba lőtt. Ezt szépen csinálta, láttam már ilyet kihagyni spanyol bajnokin is.

1-2.

Félidő