SPORT
Labdarúgás
Ikszes meccsen a hazai pálya előnye dönthet - videó
A legjobb formában lévő csapat látogat ma a Várkertbe. A Budapest Honvéd az egyedüli az OTP Bank Ligában, amely megnyerte az utóbbi öt mérkőzését, a legutóbbi hét fordulóban pedig hat győzelem és egy döntetlen a mérlege.

Dajka László vezetőedzőt Bodnár Tibor faggatta az esélyekről.


A Kisvárda Master Good–Budapest Honvéd találkozón Farkas Ádám fújja majd a sípot, ő a két csapat összecsapásánál már nem először szerepel játékvezetőként. Kisvárdán mindazonáltal először fúj a párosnak.

A kisvárdai csapat történetében a második NB I-es mérkőzésen, a Bozsik-stadionban működött közre Farkas, akkor a második 4–0-ás vereséget szenvedte el Kisvárda.

Farkas a Várkertben már fújta a sípját, méghozzá idén február 16-án a Paks elleni meccsen, amely döntetlennel végződött. A mai játékvezetővel gólt még nem szerezett a csapat, hiszen Anton Kravcsenko találatát valamiért nem adta meg.

A két meccsen nyolc különböző kisvárdai játékosnak osztott ki sárga lapot, az ellenfelek közül csak háromnak. A Honvéd elleni meccs első gólja tizenegyesből született, a piros lapot viszont nem mutatta fel ezen a két mérkőzésen – írják a klub holnapján.

Farkas Ádám segítői az oldalvonalaknál Szert Balázs és Szalai Balázs lesznek, az alapvonalaknál Andó-Szabó Sándor és Kulcsár Katalin teljesít majd szolgálatot, a tartalék játékvezető Márkus Tamás lesz.

- FrissMédia -