AKTUÁLIS
Így segíthet Kisvárdán
A Segítő Kéz az Elesetteknek Alapítvány egy alszámlát hozott létre Kisvárdán a veszélyhelyzetben dolgozók megsegítésére. Az alapítvány több akciótervet kidolgozva első körben a maszkok, különböző védőruházat varrását szervezte meg közösségi összefogás révén. Most újabb támogatási formát indítottak útjára.

Mint ahogyan beszámoltunk róla, a Segítő Kéz az Elesetteknek Alapítvány szervezésében Kisvárda város önkormányzata, óvónők, önkéntesek, nyugdíjasok, valamint a Megoldás Közhasznú Egyesület dolgozói együtt gyártják a textil szájmaszkokat, valamint a kórház számára a különböző védőruhákat.

Az alapítványnak sokan jelezték, hogy szeretnék pénzbeni adománnyal segíteni a megelőzésben dolgozók munkáját. A célra az alapítvány egy alszámlát nyitott az OTP Banknál.

A befizetéseket a koronavírus megelőzésében dolgozók javára fordítja az alapítvány. Számlaszám: Segítő Kéz az Elesetteknek Alapítvány - 11744034-24427382

Kisvárda Város Önkormányzata lehetőségeihez, forrásaihoz mérten megpróbál mindenkin segíteni, aki arra rászorul. Ugyanakkor a humán veszélyhelyzet miatt jelentős forrásokat kell biztosítani az idősek, elesettek segítésére is. Ezért összefogásra hívja Leleszi Tibor polgármester a segíteni szándékozó embereket, cégeket, vállalkozásokat, kis- és nagykereskedőket, akik tartós élelmiszer-felajánlásaikkal most sokat segíthetnek.

Kisvárda Város Önkormányzatának koordinálásával március 26-tól, vagyis mától elindul a tartós élelmiszer gyűjtése.

A felajánlásokat minden hétköznap 10-től 15 óráig fogadják az önkormányzat munkatársai Kisvárdán, a Krucsay úton található Inkubátorházban.

- FrissMédia -