SPORT
Labdarúgás
#Fradi
#Kisvárda
Így győzte le a Fradit a Kisvárda
Nem is olyan régen a Kisvárda focicsapata egyszer kiejtette az FTC-t a kupából egy mindenki számára emlékezetes mérkőzésen Kisvárdán.

2017. október 24-én igen csak nagy meglepetést okozott az NB I második helyezett Ferencvárosnak az akkor NB II-ben második helyén álló Kisvárda csapata, amely hihetetlen teljesítménnyel a Magyar Kupa 7. fordulójában, a Kisvárda otthonában a legjobb 32 közé jutásért rendezett mérkőzésen egy büntetőből szerzett góllal legyőzte és kiejtette az MK címvédőjét.

Azóta tíz hónap telt el, miközben jelentős változások történtek. Szombaton először lép hazai pályára a Kisvárda Master Good labdarúgó csapat az NB I-es mezőnyben.

Információink szerint hatalmas az érdeklődés a mérkőzés iránt, hiszen a kisvárdai csapat ismét otthonában játszik és ellenfele nem más, mint a tabellát vezető, 11-3-as gólarányt elért Ferencváros.

Mint írtuk, és mutattuk, minden készen áll egy fantasztikus mérkőzésre szombaton. Lássuk, hogy a hazai pálya, no meg a kisvárdai szurkolók biztatása kellő lelkesítő erővel hat-e, hogy csapatunk pontot szerezzen.

Fotóink a 2017. október 24-i mérkőzés emlékezetes pillanatait örökítették meg.

Fotó: FrissMédia/archívum