AKTUÁLIS
Így folytatódott az IKSZ kisvárdai akadémiája - videó
Mint már beszámoltunk róla, Kisvárdán tartja az idén is Itthon, szülőföldön, fiatalon akadémiáját az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség, a Hierotheosz Egyesület és az Itthon, Szülőföldön, Fiatalon Egyesület. A rendezvényre, melynek a Bessenyei György Gimnázium és Kollégium ad otthont, a határon túlról is érkeztek fiatalok.

A fiatalok véleményére, terveire, elképzeléseire, kreativitására mindig és minden korban szükség volt - mondta az Innovációs és Technológiai Misztérium (ITM) európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára pénteken Kisvárdán, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) rendezvényén. Az államtitkárral folytatott beszélgetés után dr. Seszták Miklós, a térség országgyűlési képviselője, miniszteri biztos köszöntötte Kisvárda nevében is a résztvevőket, majd Pataki Csaba, Szatmár megye tanácsának elnöke beszélt a többi között arról, mennyire érezhető a határon túl is, hogy miként teljesít Magyarország kormánya.



Az Itthon, Szülőföldön, Fiatalon Akadémia támogatói között szerepel a Miniszterelnökség mellett a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, a Nemzeti Együttműködési Alap és a Barankovics Alapítvány.

- FrissMédia -