KÉK FÉNY
Horrorbaleset Baktalórántházánál
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. április 17-én 21 órakor a 41-es számú főúton Baktalórántházánál. Az eddigi adatok szerint két személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében az egyik személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. További két személyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

Két személyautó volt a részese annak a balesetnek, amely Baktalórántházán történt, a 41-es főút és a Vasút utca kereszteződésénél szombat este 9 óra környékén. Az esethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vunultak, akik feszítővágó segítségével kiszabadítottak egy embert az egyik járműből. A mentők azonban nem tudták megmenteni a 41 éves kántorjánosi nő életét.

Információink szerint a a nő által vezetett személygépkocsi Baktalórántháza irányából akart áthaladni a 41-es számű főútvonalon, ahol egy Vásárosnamény irányából közlekedő személygépkocsi a vezetőoldalba ütközött. A két gépkocsi az ütközéstől mintegy 50 méterre, az árokban állt meg. A kereszteződés előtt 60 km/órás korlátozás van. Azonban a roncsokból ítélve valószínűleg a védett útvonalon haladó gépjármű nagyobb sebeséggel közlekedhetett.

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.