18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
Horror Kemecsén: egy 23 éves lány mindkét szemét kinyomta a volt élettársa
​Talán a magyar kriminalisztika történetének egyik legmegdöbbentőbb bűncselekményét követték el tegnap Kemecsén. A 23 éves Gabriella mindkét szemét kinyomta a Hencidán élő 36 éves volt élettársa. A nőt egy évvel ezelőtt már egyszer elrabolta a férfi.

A férfi nem tudta, nem akarta elfogadni, hogy a kemecsei lány elhagyta. Kapcsolatuk alatt folyamatos volt az erőszak. 2021 februárjában elhurcolta és egy hencidai lakásban több napig fogva tartotta a nőt, ezalatt késsel fenyegette. Az akkor már többszörösen elítélt férfi karmaiból testvére szabadította ki Gabriellát. Akkor rendőrségi eljárás lett az ügyből. Gábor tettéért állítólag három hónapot kapott. A büntetés megkezdése a napokban vált esedékessé. A férfi állítólag folyamatosan zaklatta a fiatal nőt, megfigyelte, követte. Hencidáról jellemzően egy barátjával érkezett Kemecsére kocsival. Így volt ez a lány elrablása napján és tegnap este is.

Gábor este 8 környékén érkezett Kemecsére, majd betért az utca utolsó házába, ahol Gabriella lakott. Az udvaron kezdtek beszélgetésbe. Egy szomszéd a beszélgetést jókedvűnek írta le: Gábor próbálta visszaszerezni szerelmét. Csakhogy a nő ellenállt. A szomszéd kicsit később már sivításra, jajveszékelésre lett figyelmes. Folyamatosan szólongatta a nőt, aki ekkor már a földön volt, magatehetetlenül.

Volt élettársa a hüvelykujjával először a bal, majd a jobb szemét nyomta ki és állítólag késsel is több ponton megsebesítette, majd magára hagyta a teljesen megvakult lányt. Testvére, Roland nem akart hinni a szemének, a látvány teljesen letaglózta.

'"A testvérem szeme kint volt, a másikat nem is láttam" - mondja zokogva. "Ki tesz ilyet?!" - s már mondja is a választ: "A hencidai volt". A nőt azonnal orvoshoz vitték, majd mentővel a kórházba. Több műtétet hajtottak végre rajta, de a szemeit nem tudták megmenteni.

A feltételezett elkövető és a gépkocsi vezetője elmenekült a helyszínről, a kocsiját később megtalálták. A rendőrség nagy erőkkel keresi, hajtóvadászatot indítottak a felkutatására. Bár jelenleg súlyos testi sértés miatt van folyamatban büntetőeljárás, de a minősítés akár minősített emberölés kísérlete is lehet.