KÉK FÉNY
Holtan találták meg az ilki fiatalembert
Lakatos Sándor 2022. december 10-én tűnt el nyomtalanul egy fehérgyarmati szórakozóhelyről. A rendőrség nagy erőkkel kezdte keresni a 31 éves fiatalembert, mivel akkor nem volt kizárható teljesen az sem, hogy valamilyen bűncselekmény áldozata lett. Sándor élettelen testét február elsején egy mezőn találták meg. Úgy tudjuk, hogy az idegenkezűség kizárható.

Sándor, aki Ilken élt édesanyjával, novemberben ünnepelte a 30. születésnapját. December 10-én egy helyi barátjával és annak ismerősével kártyázni indult, azóta a család semmit nem tudott róla. A bizonytalanság és a remény egészen ma délelőttig tartott, amikor is a rendőrök a tragikus hírrel keresték fel a családot: Sándor testét megtalálták Fehérgyarmat kieső területén egy mezőn, nem messze attól a szórakozóhelytől, ahova a fiatal férfi bulizni ment.

Sándor keresését az is nagyban nehezítette, hogy barátai épségben hazaértek, azonban ittasságuk miatt nem tudták pontosan felidézni a december 10-i történéseket. Így az eltűnés körülményei egyre zavarosabbá váltak.

A család akkor úgy vélelmezte, hogy Sándort bántalmazták. Felkutatására keresőcsapatokat alkotva, gyalog járták be a feltételezett útvonalat. Az egyik lehetséges verzió szerint Sándor megunta a bulit és gyalogosan indult el a barátai nélkül. Az egyik budapesti férfi, akinek a barátnője is ott volt a szórakozóhelyen, látta is Sándort gyalogolni Fehérgyarmaton.

Úgy tudjuk, hogy a rendőrség rendkívüli halálesetként kezeli az ügyet, információink szerint az idegenkezűség kizárt.

- FrissMédia -