PUZZLE
Bulvár hírek
Hihetetlen, hogy mennyit fogyott a magyar énekesnő
Kunovics Katinka tíz hónap alatt 60 kilót fogyott. Annyira megváltozott, hogy, amikor hétfőn a Mokkában vendégeskedett, Istenes László műsorvezető nem ismerte fel. A Romantic énekesnője a műsorban azt mondta, a stressz miatt kezdett el fogyni, aztán később tudatosan evett keveset.

- Tudtam, hogy milyen vagyok, sőt, én mindig kövérebbnek szoktam látni magam, mint amilyen vagyok. Elégedettség most sincs - ahogy sosem -, sajnos vannak hozadékai ennek a nagy fogyásnak: a bőr. Bizonyos kor után - de szerintem fiatalon is - egy drasztikus fogyást követően a bőr nem megy vissza. Fogyni már nem szeretnék, a megtartáson kell dolgoznom, mert az olyan típusú embereknek, mint én, nagyon ingadozik a súlyuk - árulta el a TV2 reggeli műsorában.

Egyelőre nem sokat jojózik a súlya, egy-két kilóról van szó. Az édességeket teljesen kiiktatta, holott régebben cukorfüggőnek mondta magát, de szerencsére a leadott plusz kilókkal együtt eltűnt az édesség utáni sóvárgása is. Az óvatosság kedvéért nem eszik semmilyen cukros ételt, mert szerinte a cukor olyan, mint a drog: ha az ember elkezdi, nehéz leállni. Szerencsére vannak olyan ételek, melyek nem hizlalnak nagy mennyiségben sem. Nemrég tért haza egy hajóról, ahol énekesnőként dolgozott, és a hosszú út alatt is sikerült tartania a súlyát.

További részletek az énekesnő fogyásának történetéről a Femina oldalán olvashatók.

Fotó: Facabook/Mokka, Instagram/Kunovics Katinka