SPORT
kézilabda
Hiába a semleges pálya, kikaptak a kisvárdai lányok
Nyíradonyban a Harangi Imre Rendezvénycsarnok adott otthont a női kézilabda bajnokság aktuális felkészülési mérkőzésének. Ezúttal a rétközi lányok a Debrecen csapatával küzdöttek meg.

Az impozáns dombtetőre épített háromszintes rendezvénycsarnok harmadik emeletén meglehetősen nagy melegben került sor a küzdelemre. A csúcstechnikával felszerelt küzdőterektől eltérően itt nem volt eredménykijelző és óra sem, ami különös hangulatot adott a találkozónak.

A lelátón többnyire helyi kézilabdarajongók ücsörögtek, mígnem a másodok félidőre megérkezett a debreceni tévé stábja is. Az már csak mellékes, hogy a kisvárdai csapatnak nem jutott olyan helyiség, ahol a taktikai megbeszéléseket tudták volna tartani, így a pálya szélén egyeztetett Bakó Botond csapata.

Kezdetben lendületesen játszott a Kisvárda és az első félidőben sokáig úgy tűnt, hogy nyerhető a meccs. De sajnos, ahogy haladt előre a mérkőzés, úgy fogyott a lendületük a kisvárdai lányoknak, hibát-hibára halmozott a csapat. Az utolsó 10 percben rákapcsolt a KKC, de ez már kevés volt a eredmény megfordításához. Végül

DVSC SCHAEFFLER - Kisvárda Master Good SE 31:21

A következő mérkőzésükre a kisvárdai lányok Békéscsabára utaznak, ahol Eubility Group csapatával játszanak felkészülési mérkőzést jövő pénteken.


- FrissMédia -