SPORT
Hét éves kisfiú a KKC példaképe és egyben csapattagja!
Hét évvel ezelőtt napvilágot látott egy gyönyörű gyermek. Egy kisfiú, aki nagy célokkal, és szerető szívvel jött erre a világra. Éli azóta a boldog gyermekkor mindennapjait testvérével és szüleivel, mindemellett hittel, erővel, kitartással és hatalmas akarattal. Kristóf nem csak tudja, hanem folyamatosan bizonyítja, hogy: a lehetetlen nem létezik!

Kristóf a napokban még kezdő-dobóként lépett büszkén a kisvárdai Városi Tornacsarnok küzdőterére, hogy a KKC NB II-es felnőtt férfi kézilabdacsapatának képviseletében, ő lehessen az első, aki eldobja a meccs-labdát. Akkor még nem is gondolta, hogy mára már saját meze lesz és örökké KKC-tag marad.

Pedig így lett! Simon András, a Kisvárdai Kézilabda Club alelnöke és Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere, szeptember 20-án, a Városháza dísztermében avatta őt tiszteletbeli KKC-taggá. Tálas Kristóf a mai naptól fogva nem csupán saját, névre szóló, a játékosok által aláírt 12-es számú mez tulajdonosa, de hivatalos elismervénye van arról, hogy az NBII-es férfi csapat tiszteletbeli játékosa is.

Egy kicsi hős ő, akire már most mérhetetlenül büszke édesanyja, édesapja és testvérei is. Öccse még az anyukája pocakjában fejlődik, de élete egyik legfőbb része Zsombor, aki nem csupán testvére, hanem a legjobb barátja, a bizalmasa és legnagyobb segítője is egyben!

És nem csupán a család, hanem mindenki büszke lehet rá! Mindenki példát vehet róla! Ahogyan Simon András, mint aktív kézilabda-játékos is fogalmazott: „Te vagy a mi példaképünk!”

Igen Kristóf! Te vagy a mi példaképünk!
Biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk még rólad hallani, hogy sokszor leszünk még büszkék rád, mert bármire képes leszel, amit csak akarsz!

Isten éltessen téged nagyon sokáig, elérve minden álmodat, célodat, hogy erős lábakon állva, „hegyeket mozgass meg”!

- Friss Média -

fotók: Szabó Sándor