KÉK FÉNY
#Kállósemjén
#tűzoltó
Heroikus küzdelmet folytattak a kállósemjéni tűzzel a lánglovagok - videó
Tűz keletkezett egy körülbelül ötszáz négyzetméteres mezőgazdasági épületben Kállósemjénben. A lángok átterjedtek két szomszédos mezőgazdasági építményre is. A tűzesethez a nyírbátori, a nyíregyházi és a baktalórántházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik négy vízsugárral küzdöttek a lángok ellen.

Az oltás során végül három, egyenként körülbelül ötszáz négyzetméteres mezőgazdasági épület kapott lángra Egy közülük teljes terjedelmében leégett. A lángok elfojtása este 7 óra magasságában sikerült, jelenleg az utómunkálatokat végzik a tűzoltók

A tűz eloltásán a nyírbátori, a nyíregyházi és a baktalórántházi hivatásos tűzoltókat dolgoztak megállás nélkül, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt vízsugárral eloltották a lángokat.

A tűzoltók az épületből több nagy értékű mezőgazdasági gépet is kihoztak, két pótkocsi és egy szerelés alatt álló traktor viszont bent égett. Az oltást az erős szél nehezítette, személyi sérülés nem történt, az anyagi kár több millió forint.


- FrissMédia -