PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#szeptember
#havi horoszkóp
Havi horoszkóp 2018. szeptember
Mozgalmas hónap áll előtted

Kos


Összességében egymást követhetik a pompásabbnál pompásabb napok. Az lenne a legjobb, ha a munkádra koncentrálnál, mert most elérheted mindazt, amit korábban tervbe vettél. Pénzedre jobban kellene vigyáznod, mert megeshet, hogy te követhetsz el olyan hibát, amelynek negatív anyagi következményei lehetnek. Megeshet, hogy régi ismerős bukkanhat fel a láthatáron, aki miatt boldogság járhatja át minden porcikádat.


Bika


Ebben a hónapban minden idegszáladdal a magánéletedre kellene koncentrálni, mert az életnek ezen a területén történhetnek olyan dolgok, amelyekre te vágyakozol. Ehhez azonban szükség van arra, hogy többet tegyél le a közös asztalra, illetve alárendelődj a társad akaratának. A munkahelyeden olyan dolgok kerülhetnek napvilágra, hogy a döbbenettel talán még az állad is leeshet.


Ikrek


Nem kedvez az idő külföldi utazásnak, ha tanulmányokat folytatsz, idegesítő helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy belebonyolódhatsz egy olyan ügybe, amely miatt kapcsolatba kerülhetsz a joggal és a törvény képviselőivel. Kedvez viszont az idő ingatlanügylet bonyolításának, a munkában is olyan helyzet jöhet létre, amely nagyon is a kedvedre lesz. Pénzügyeid is csodásan alakulhatnak.


Rák


Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Megeshet, hogy orvosi beavatkozásra kerülhet sor, illetve itt az ideje, hogy kontrollvizsgálaton vegyél részt. A munkában, megélhetésben olyan változások történhetnek, amelyek a kedvedre lehetnek. Baráti kapcsolat azonban megmérettethet és könnyűnek találtathat.


Oroszlán


A szerelmi kapcsolatokban kommunikációs zavarok léphetnek fel elsősorban a kedvesed miatt. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked izgágává válhat, és olyan dolgokkal állhat elő, amelytől még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra. A munkahelyeden egyik pillanatról a másikra történhet olyan esemény, amelytől még a szavad is elakadhat.


Szűz


Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, légy sokkal óvatosabb. Megtörténhet, hogy olyan személlyel futhatsz össze, akit akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Mivel a józan gondolkodás jellemző most rád, így nincs olyan helyzet, amelyen ne tudnál úrrá lenni. A szerelem ege vakítóan kék lehet, és a szenvedély hullámai magasra csaphatnak. Kollégával szemben légy türelmesebb.


Mérleg


Ha a magánéletedben szeretnél sikeres lenni, akkor az a legfontosabb, hogy az anyagiak ne játsszák most életedben a főszerepet. Mert a pénz elronthatja még a legjobb kapcsolatot is. Lelkileg sokkal érzékenyebb vagy most, mint máskor. Ez lehet az oka annak, hogy olyan dolog miatt is összeszorulhat a szíved, amelyet korábban talán észre sem vettél. Valaki rád bízhatja a titkát, amit őrizz meg.


Skorpió


Rendkívüli kreativitás lehet most jellemző rád, ezért érdemes a felettesednél vagy a kollégáknál előállni az új ötleteiddel, mert sikerre halmozhatsz. A munkában olyan helyzet jöhet létre, amely miatt könnyebbnek érezheted az életedet. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor annak most kellene hangot adni. Balesetveszélyes ez a hónap, légy sokkal óvatosabb, ne rohanj, ne kapkodj.


Nyilas


Megtörténhet, hogy olyan dolog juthat a fülecskédbe, amely előtt döbbenten állhatsz. A munkában új, talán most nehezebben kezelhető helyzet jöhet létre. Nagyon fontos, hogy higgadt maradj, és ha valamit nem értesz, kérdezz és kérdezz. Felettesed nyitott minden elképzelésedre, ötletedre, bátran add ezeket elő. Ha párkapcsolatban élsz, társad utána ne nyomozz, és légy vele türelmesebb.


Bak


Az ígérgetésekkel tele lehet a padlás. Megeshet, hogy elfogy a türelmed, és kikényszeríthetsz egy döntést. De az is lehet, hogy pénzügyek alakulása miatt gondolkodhatsz el azon, hogy talán elérkezik a pillanat, amikor változtatni kellene. A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet alakulhat ki, amelyet talán nem vagy nehezebben tudsz kezelni. Ha nem akarsz szakítani, neked kellene alkalmazkodni.


Vízöntő


A munkában, megélhetésben jöhet létre felemás helyzet, amelynek hatására az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. Rendkívüli kreativitás lehet rád most a jellemző, fantasztikus ötleteid lehetnek, amelyek megvalósítására lehetőséget kínálhat a sors. Ingatlanügylet bonyolításakor döbbenten állhatsz a kialakuló szituáció előtt. A környezetedben van egy olyan személy, aki miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben.


Halak


Izgalmas hónap előtt állhatsz, amikor olyan események történhetnek veled, amelyeket talán a legmerészebb álmaidban sem mertél látni. Olyan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amelyet ha meg tudsz ragadni, akkor jelentősebben növelheted a bankszámládon lévő összeget. Váratlan találkozásra is sor kerülhet, amely miatt előfordulhat, hogy annyira meglepődsz, hogy bután viselkedhetsz, amelyet aztán majd bánni fogsz.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu