PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#havi horoszkóp
Havi horoszkóp 02.01-02.28.
Február havi horoszkóp

Kos


Ha munkáról és megélhetésről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz. Olyan sikeressé válhatsz, hogy azt veheted észre, a környezetedben annyi lett az irigy ember, mint égen a csillag. A szerelmi viszonyokban elfogadhatatlan helyzet jöhet létre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor megeshet, hogy a társadnak egészségi problémája alakulhat ki, szüksége van a segítségedre.


Bika

Mielőtt megszólalsz, érdemes lenne elszámolni tízig, így elkerülheted, hogy olyan helyzetbe hozd magad, amit nagyon nem szeretnél. A felettesed olyan dologgal állhat elő, amellyel valószínűleg nem értesz egyet. Nincs értelme szembeszállni vele, mert csak az energiádat pazarolod. Minden külfölddel, tanulmánnyal vagy jogi dologgal kapcsolatban nem mindennapi sikert érhetsz el.

Ikrek


A párkapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt csalódottnak érezheted magad. Előfordulhat, hogy a kedvesed viselkedése előtt értetlenül állhatsz. De az is megeshet, hogy te jobban ragaszkodsz hozzá, mint ő hozzád. A szerencse istenasszonyának támogatását élvezheted, ennek köszönhető, hogy ami valakinek pech, az neked sikert jelent. Régi egészségi probléma kiújulhat.

Rák


A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt a viszonyotok még szorosabbá válik. De megtörténhet, hogy olyan valakinek a támogatását élvezheted, akinek a szavára sokan és sokat adhatnak. Mindig is tudtad, hogy nem annyira a tudás és a tehetség számít, hanem a kapcsolatok. Ennek a pozitív hatását most a bőrödön érezheted. Utazás során bosszúság érhet.

Oroszlán


A házasságokban, régi párkapcsolatokban megeshet, hogy életed párjának rokonai, vagy egy ingatlanügylet miatt alakulhat ki feszültebb helyzet. Azonban nagyon jól tudod kezelni a kialakult szituációt, így aztán gyorsan – a kedved szerint – megoldódhat a probléma. A munkában, megélhetésben sikert érhetsz el. Megfordulhat a fejecskédben a változtatásnak a gondolata. Vágj bele!


Szűz


Ha szülő vagy, akkor a gyermeked életében olyan esemény következhet be, amely miatt te is örömöt érezhetsz. De az is előfordulhat, hogy felbukkanhat az életedben az ex-ed, és újra kezdheted vele a kapcsolatot. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt. Kollégával azonban feszült helyzet jöhet létre. Nincs értelme a vitának, mert csak az erődet pazarolod.


Mérleg


A munkahelyeden kommunikációs probléma alakulhat ki, de az is lehet, hogy kolléga elfogadhatatlannak tarthatja a stílusodat és a mondanivalódat. Ezért mielőtt megszólalsz, számolj el hétig, így kerülheted el, hogy olyan valaki legyen az ellenséged, aki igazán borsot törhet az orrod alá. A szerelmi viszonyokban kisebb feszültség alakulhat ki főként a pénz miatt.


Skorpió


A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társaddal elsősorban a munkája, megélhetése miatt jöhet létre feszült helyzet. Ennek az oka, hogy a párodnak nem úgy jönnek össze a dolgai, ahogyan szeretné. Ám a sors nem hagyja őt magára, és a változás megoldást hoz a viszonyotokban. Utazás jól sikerülhet, a most kötött szerződések eredményével elégedett lehetsz.

Nyilas


Még az a csoda is megtörténhet, hogy akinek a viselkedése miatt eddig kinyílt a kisbicska a zsebedben, azzal a személlyel most tökéletes lehet kettőtök között az összhang. Ha utazol, kisebb-nagyobb bosszúságok miatt válhatsz feszültté. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak januárban. Elérkezik a pillanat, amikor a zűrzavaros banki ügyeknek a végére pont kerülhet. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

Bak


Központi témád lehet januárban a politika. Jó lenne azonban, ha igyekeznél diplomatikusan fogalmazni, mert olyan valakivel kerülhetsz vitába, aki a későbbiekben megnehezítheti az életed. Bírságveszélyes ez a hónap, minden szabályt be kellene tartani. A szerelmi kapcsolatokban minden úgy alakulhat, ahogyan azt szeretnéd. Ha szülő vagy, gyermeked miatt extra kiadásra kerülhet sor.


Vízöntő


A kapcsolatok, a protekció nagy szerepet játszhatnak ebben a hónapban az életedben. Ennek hatására előnyös helyzetbe kerülhetsz, és végre olyan sikeressé válhatsz, ahogyan azt a legszebb álmaidban láthattad. De nagyon fontos, hogy ne felejtsd el megköszönni a támogatást. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Nem érdemes ízléssel kapcsolatos vitába bonyolódni.


Halak


Még az is lehet, hogy baráttal, vagy számodra fontos ismerőssel beszélhetsz olyan dolgokról, amelyek talán már egy ideje foglalkoztatnak. Hajlamossá válhatsz az álmodozásra, és olyan dolgok fordulhatnak meg a fejecskédben, amelyeknek nagyon kevés az esélye, hogy megvalósuljanak. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak, utazást is most lenne érdemes lefoglalni, vagy megejteni.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu