AKTUÁLIS
#rendőrség
#polgárőrség
#együttműködés
Hatékony együttműködés a rendőrök és a polgárőrök között
A Kisvárdán tartott konzultáció legfőbb célja az volt, hogy együttműködve komoly eredményeket érjenek el a megye közlekedésbiztonsági helyzetének javítása terén.

A hatékony baleset-megelőzési együttműködés lehetséges módjairól egyeztettek 2017. március 7-én a Kisvárdai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának dolgozói a munkájukat aktívan segítő polgárőrökkel.

A konzultáció legfőbb célja az volt, hogy a rendőrség a stratégiai partnerének számító polgárőrséggel együttműködve komoly eredményeket érjen el a megye közlekedésbiztonsági helyzetének javítása terén. A korábbi együttműködés még hatékonyabbá tétele érdekében szervezett megbeszélés alkalmával a rendőrök oktatást is tartottak a polgárőröknek a közlekedési balesetek helyszínén teendő feladatokról, a szabályos és biztonságos forgalomirányításról, a járművek megállításáról, és az intézkedés megfelelő biztosításáról.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság a jövőben is számít a polgárőrség aktív együttműködésére, ezért kiemelten fontosnak tartja a partneri kapcsolat ápolását a közös célok elérése érdekében.

- Friss Média -

forrás és fotó: police.hu