SPORT
Labdarúgás
​Hatalmas öngólt lőtt egy kisvárdai, összetörtek a fiúk
Ki is kapott a Várda 4-0-ra Újpesten.

Az Újpest-Kisvárda meccs első félidejében harminc percig gyakorlatilag egy komoly helyzete se volt egyik csapatnak sem. Egy brutális öngól azonban összetörte az addig lelkesen focizó Várdát.

A 32. percben teljesen ártalmatlan helyzetben az eddig is rendkívül gyengén játszó kisvárdai Vranjanin a 16-oson belül belerúgott egy nagyot a labdába. Újpesti nem volt mellette sehol, ha nem csinál semmit, az se lett volna gond. Így viszont a hihetetlenül rosszul eltalált labda elegáns ívben a saját kapujába hullott.

Újpest- Várda 1-0

Ilyen gólt a Benny Hill show-ban se lehetett látni.

Ekkor Vranjanin és a többi kisvárdai védő megtört lélekben, elment a kedvük mindentől.

Így aztán oda se léptek, amikor kettőjük között kilépett az újpesti Gouré, és a kisvárdai kapus mellett a jobb sarokba lőtte a labdát.

2-0.

Itt se volt vége, Antonov indította Csoboth Kevint, az újpesti két csel után belelőtte a kisvárdai védőkbe a labdát. A visszapattanót azonban Gouré bepasszolta a bal sarokba.

3-0.

A második félidő is rosszul kezdődött a Várda szempontjából. Csoboth sokadszor verte át védőjét, a kiugró újpestit aztán Kovacsics csak felrúgni tudta. A bíró előbb sárgát adott, de a videózás után piros lett belőle. Tegyük hozzá, jogosan.

Az emberhátrányban játszó Kisvárda a 68. percben újabb gólt kapott. Antonov keresztbe áttett labdáját Simon kapura rúgta 14 méterről. A labda a Kisvárda kapusának kezéről a jobb sarokba pattant.

4-0.

Aztán a végén még újabb embert állítottak ki a Várdából. Jogosan. Ötvös a félpályánál kiugró újpestit letarolta. Nem tehetett mást, az hibázott, aki idáig engedte az ellenfél csatárát.

A Kisvárda harmadik meccse ez, amin nem tudott gólt rúgni, de ebből egy a Fradi ellen volt, amit nem érdemes értékelni (az FTC felfelé kilóg a magyar mezőnyből). A legfőbb gond a fejekben van. Nem hajtanak úgy a fiúk, mint az első fordulókban, nem megy a letámadás intenzíven, nem elég kemények a védők, nem elég erőszakosak a párharcokban.