KÉK FÉNY
#rakamaz
#gázolás
Halálra gázoltak egy szállodaigazgatót Rakamazon
​A 37 éves férfi ebben az évben vette el élete választottját. A jövőkép ma reggel Rakamaz belterületén szertefoszlott, amikor egy óvatlan pillanatban a férfit halálra gázolta egy szlovák kisteherautó.

"Életveszélyes az a környék, zebra nincs, az önkormányzatnak hiába jeleznek, senki nem tesz semmit" - mondja sommásan egy idős nő, aki ott lakik, ahol a szörnyű tragédia történt.

Gábor a szemközti boltba szeretett volna eljutni, de az út szélén - sok esetben a kerékpáros- és gyalogosforgalmat akadályozó - hatalmas tehergépkocsik kerülgetésével lehet csak megközelíteni az úttestet.

Reggelente valóságos akadálypálya a helyszín, igazi túlélő feladat az úttest egyik oldaláról a másikra átjutni, hiszen iszonyú nagy a forgalom. A sok kávézni vágyó kamionvezető sok esetben szabálytalan parkolása pedig még jobban nehezíti az átkelést.

Gábor egy ilyen, az út szélén álló kamion elől lépett ki, amikor a Nyíregyháza irányába közlekedő szlovák kistehergépkocsi elütötte. A gépkocsi sebessége nem volt nagy, de Gábor olyan rosszul esett, hogy a gépkocsi alá került.

A mentőknek közel két óra alatt sikerült a férfit stabilizálni, majd mentőhelikopterrel szállították Nyíregyházára. Azonban a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően meghalt.