KÉK FÉNY
Halálos szilveszteri gázolás Napkoron - bűncselekmény is lehet
Halálos közlekedési baleset történt tegnap 19 óra 45 perc körül a 41-es számú főúton Nyíregyháza és Napkor között, az utolsó körforgalom után, az aszfaltkeverőnél. Az áldozat egy 35 éves férjezett nő, aki munka után a szakadó esőben állítólag gyalog indult haza Nyíregyházáról Apagyra. Az ügyben egyre több a kérdőjel.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A balesetben a gyalogosan közlekedő nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - írja a rendőrségi jelentés.

Az üggyel kapcsolatban egyre több furcsaságra derült fény. A helyszínelők semmilyen személyes iratot nem találnak az áldozatnál és táskát sem. A 35 éves nőt a 41-es főút közepén, lakatlan területen ütötték el. Információink szerint ruházata "furcsa volt, mintha hiányos lett volna."

A nő Nyíregyházán dolgozott, onnan indult haza szilveszter este, állítólag gyalog. Úgy tudjuk, a főnöke felajánlotta, hogy hazaviszi, de ezt az asszony állítólag kategorikusan visszautasította.

Nyíregyháza és Apagy közt a távolság 18 kilométer. Autóval 20 perc, míg gyalog három és félóra az út. Kicsi a valószínűsége, hogy a nő önszántából volt este háromnegyed 8-kor a 41-es főúton, szakadó esőben. Nem életszerű, hogy munka után csaknem 20 kilométert gyalog akart megtenni, miközben 40-50 percenként közvetlen busz indult Nyíregyházáról Apagyra tegnap.

A nő pénztárcáját a baleset helyszínétől körülbelül 15 kilométerre, Apagyon találta meg egy napkori házaspár, miután az autómosótól kikanyarodtak a főútra. Az 1985-os születésű áldozat Apagyon lakott, a megtaláló a lakcímkártya alapján jutott el a lakására. Ekkor még nem tudta, hogy a tárca az elütött nő személyes iratait tartalmazza. Az áldozat férje nyitott ajtót, aki elmondta, hogy a felesége meghalt. "Az iratokat vigyék be a rendőrségre” - kérte a névtelenséget kérő megtalálótól.

Úgy tudjuk, hogy a nőnél volt táska is, de az még nincs meg. Csak a telefonját találták meg a helyszínen, ezzel sikerült végül azonosítani az áldozatot.

- FrissMédia -