PUZZLE
Életmód
Hableány helyett itt a habfiú
Barbie baba kedvelői, illetve a szüleik immár nem csak a kis hableányt, hanem a kis habfiút is megvehetik a modern divatnak megfelelően.

Mi Barbie babát keresve a gyártó Facebook oldalán bukkantunk rá a legújabb modellre. Igazából nehezen tudnak már meghökkenteni bennünket Barbie készítői, hisz túlsúlyos, fogyatékkal élő, hegesztőpisztolyt markoló és más, nem egészen Barbie-alkatú Barbie babákat gyártottak már az elfogadás jegyébent. Most viszont tényleg nagyot néztünk. Nézzenek Önök is!

A Mattel azt írja, a Barbie-rajongók valósággal kikövetelték az új modellt. Legalábbis megszavazták. Rózsaarany pikkelyekkel, irizáló uszonyokkal és különböző pózokba hajtogatható testtel büszkén mutatják be a kis Király Óceán Ken Habfiút. Limitált sorozatban, a gyűjtői kollekció részeként, vagyis jó lesz sietni.

A kis habfiú egyébként nem is annyira új, mint amennyire meghökkentő és vicces. Dániában, a Kis hableány hazájában létezik Kis habfiú is a tengerben, méghozzá Hamlet vára mellett, Helsingörben. Igaz, ő férfiasabb Király Óceán Ken Habfiúnál.